Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικά Νέα

Εταιρικά Νέα

Είναι το PC Sunshine Board ένα καλό υλικό για θερμοκήπια θερμοκηπίων

2023-08-01

Υπολογιστή του σκάφους ονομάζεται επίσης πολυανθρακική σανίδα, σανίδα Caplong. Ασθενώς ανθεκτική στα οξέα, κατασκευασμένη από πολυανθρακικό ως κύριο συστατικό και χρησιμοποιώντας τεχνολογία co-extrusion CO-EXTRUSION, η πλακέτα PC είναι ανθεκτική σε ουδέτερο λάδι, ισχυρό οξύ και αλκάλια. Ωστόσο, έχει αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία, καλό εφέ φωτισμού ημέρας, υψηλή διαφάνεια, μικρό βάρος, αντίσταση κρούσης, ηχομόνωση, θερμομόνωση, αντοχή στη φωτιά, αντίσταση στη γήρανση και άλλα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για μια πλαστική πλάκα υψηλής τεχνολογίας, εξαιρετικά εξαιρετικής συνολικής απόδοσης, εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στον κόσμο ως πλαστικό οικοδομικό υλικό και έχει ασύγκριτα πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα υλικά διακόσμησης κτιρίων (όπως γυαλί, πλεξιγκλάς , και τα λοιπά.). Suzhou Ninlin New Material Technology Co., Ltd είναι κατασκευαστής πλακέτας υπολογιστή και επαγγελματίας για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών με βάση τις διαφορετικές απαιτήσεις τους.


πικ-2

Τα ευρέως χρησιμοποιούμενα θερμοκήπια θερμοκηπίου σήμερα περιλαμβάνουν κυρίως πλαστικά θερμοκήπια, γυάλινα θερμοκήπια, πλαστικά θερμοκήπια κ.λπ. Ένα πλαστικό θερμοκήπιο είναι ένα μη θερμαινόμενο θερμοκήπιο με δομή στέγης μονής ανοιγμάτων με πλαστική μεμβράνη ως υλικό κάλυψης. Ένα γυάλινο θερμοκήπιο είναι ένα θερμοκήπιο με το γυαλί ως διαφανές υλικό κάλυψης, ενώ ένα πλαστικό θερμοκήπιο είναι ένα θερμοκήπιο με πλαστικά φύλλα ως υλικό κάλυψης. Μεταξύ αυτών των τριών, η ικανότητα αποδοχής από τον χρήστη των πλαστικών θερμοκηπίων είναι πολύ υψηλότερη από αυτή των γυάλινων θερμοκηπίων παγκοσμίως, καθιστώντας το κύριο ρεύμα της σύγχρονης ανάπτυξης του θερμοκηπίου, ειδικά Ηλιακό πάνελ Η/Υ θερμοκήπια.

πικ-3

Η κατασκευή θερμοκηπίων λαχανικών είναι απαραίτητη για την εγκατάσταση επιφανειακών ηλιακών συλλεκτών. Η εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών στην επιφάνεια των θερμοκηπίων λαχανικών μπορεί να παρέχει επαρκή φωτισμό για τα λαχανικά μέσα στα θερμοκήπια. Καθώς τα ηλιακά πάνελ που παράγουμε είναι κούφια και διαφανή, η χρήση τους ως επιφάνεια θερμοκηπίων λαχανικών θα είναι πιο σταθερή, αποφεύγοντας τις ζημιές των φυσικών καταστροφών στα θερμοκήπια.

Τα φυτά απαιτούν φωτοσύνθεση και η διαφάνεια είναι σίγουρα ο πιο σημαντικός παράγοντας. Η διαπερατότητα του φωτός των πλαστικών θερμοκηπίων είναι μόνο μεταξύ 60% και 75%, η οποία είναι πράγματι σχετικά χαμηλή σε σύγκριση με το γυαλί και τους ηλιακούς συλλέκτες Η/Υ. Ηλιακά πάνελ Η/Υ έχουν διαφάνεια συγκρίσιμη με το γυαλί, έως και 89%. Τα ηλιακά πάνελ Η/Υ μπορούν επίσης να επιτύχουν εύρος διαπερατότητας 0-89% προσαρμόζοντας τα χρώματα με βάση τις προτιμήσεις των φυτών για το φως του ήλιου, γεγονός που διασφαλίζει ότι τα φυτά λαμβάνουν κατάλληλο και επαρκές φως.

πικ-4

Για την καλλιέργεια λαχανικών σε διαφορετικές εποχές, η μόνωση είναι επίσης σημαντική. Τα πλαστικά θερμοκήπια γενικά δεν θερμαίνονται σε εσωτερικούς χώρους και βασίζονται στο φαινόμενο του θερμοκηπίου για τη συσσώρευση θερμότητας. Η ελάχιστη θερμοκρασία τους είναι γενικά 1-2 ℃ υψηλότερη από την εξωτερική θερμοκρασία και η μέση θερμοκρασία είναι περισσότερο από 3-10 ℃ υψηλότερη, υποδηλώνοντας περιορισμένη μόνωση. Σε σύγκριση με το γυαλί, η μόνωση ηλιακών πάνελ Η/Υ έχει χαμηλότερο συντελεστή μεταφοράς θερμότητας (τιμή Κ) και καλύτερη θερμομόνωση. Δεν κάνει πολύ ζέστη στο υπόστεγο το καλοκαίρι και μπορεί να διατηρηθεί καλύτερα το χειμώνα με θέρμανση. Η εξοικονόμηση ενέργειας και η διατήρηση της θερμότητας συνεργάζονται.

Όσον αφορά την εγκατάσταση, τα πλαστικά θερμοκήπια είναι φυσικά τα πιο εύκολα στην εγκατάσταση και χρήση λόγω της απλής δομής τους, η οποία χρησιμοποιεί μόνο πλαστική μεμβράνη ως υλικό κάλυψης. Και τα θερμοκήπια ηλιακών πάνελ Η/Υ είναι ανώτερα από τα γυάλινα θερμοκήπια, χάρη στην ελαφριά φύση των ηλιακών συλλεκτών Η/Υ, τα οποία ζυγίζουν μόνο το 1/15 του ίδιου πάχους γυαλιού. Τα ελαφριά υλικά διευκολύνουν επίσης την εγκατάσταση. Επιπλέον, τα ηλιακά πάνελ Η/Υ μπορούν να κάμπτονται ψυχρά με ελάχιστη ακτίνα κάμψης 175 φορές μεγαλύτερη από το πάχος της πλάκας τους. Αυτό το χαρακτηριστικό όχι μόνο κάνει τους ηλιακούς συλλέκτες υπολογιστή εύκολο στην εγκατάσταση, αλλά πληροί και τις απαιτήσεις σχεδιασμού των σχημάτων θερμοκηπίου.

Τα φυτά δεν έχουν καμία αντίσταση στις φυσικές καταστροφές και η ασφάλεια είναι επίσης ένας παράγοντας που πρέπει να λάβουν υπόψη τα υλικά του θερμοκηπίου. Σε αυτό το θέμα, τα πλαστικά θερμοκήπια μπορεί να ειπωθεί ότι δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, και η ταινία θα είναι σε απώλεια ενόψει των ισχυρών ανέμων. Όσον αφορά την αντοχή σε κρούση, τα ηλιακά πάνελ Η/Υ είναι 250 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του γυαλιού, 30 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του οργανικού γυαλιού και 2-20 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του σκληρυμένου γυαλιού. Η απόδοσή τους στην αντίσταση στην πίεση του ανέμου φτάνει στο πρώτο επίπεδο του εθνικού προτύπου GB/T 7106-2008 και η σκληρότητά τους είναι αρκετά ισχυρή ώστε να αντέχει σε ισχυρούς ανέμους σε θερμοκήπια. Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα να σκάσει γυαλί, όπου θραύσματα γυαλιού μπορεί να βλάψουν φυτά ή ανθρώπους μέσα στο θερμοκήπιο. Τα ηλιακά πάνελ Η/Υ έχουν ιδιότητες κατά της θραύσης, οι οποίες μπορούν να παρέχουν καλύτερη προστασία.

Λόγω της μεγάλης υγρασίας και διαφοράς θερμοκρασίας μέσα στο θερμοκήπιο το χειμώνα, σχηματίζεται εύκολα νερό συμπύκνωσης στην επιφάνεια μέσα στο θερμοκήπιο. Αυτό θα οδηγήσει σε μείωση της διαπερατότητας του φωτός, σημαντική μείωση του ηλιακού φωτός μέσα στο θερμοκήπιο και η πτώση των σταγονιδίων νερού από την κορυφή θα επηρεάσει επίσης την ανάπτυξη των φυτών εσωτερικού χώρου. Η υψηλή υγρασία στο εσωτερικό του θερμοκηπίου θα αυξήσει επίσης την πιθανότητα εμφάνισης παρασίτων και ασθενειών. Ως εκ τούτου, η αντιστάγδην ομίχλη είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της ανάπτυξης των καλλιεργειών και την αύξηση της απόδοσης.

Η κοίλη δομή της σανίδας ηλιακού φωτός είναι ελαφριά και μπορεί να μειώσει το φορτίο στο θερμοκήπιο. Η εγκατάσταση φυτικών θερμοκηπίων με ηλιακούς συλλέκτες είναι απλούστερη και πιο βολική (οι ηλιακοί συλλέκτες είναι κατασκευασμένοι από πολυανθρακικό ως πρώτη ύλη και έχουν κάποιο βαθμό ευελιξίας). Ταυτόχρονα, θα παρέχουν ένα πιο ειρηνικό περιβάλλον ανάπτυξης για τις καλλιέργειες κηπευτικών στα θερμοκήπια, το οποίο θα αποφέρει μεγαλύτερες αποδόσεις στους αγρότες λαχανικών μας.


ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp