Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικά Νέα

Εταιρικά Νέα

Η διατήρηση των πλακών των Η/Υ καθαρών μπορεί να διατηρήσει καλά αποτελέσματα χρήσης

2023-06-07

Η διατήρηση των πλακών των Η/Υ καθαρών μπορεί να διατηρήσει καλά αποτελέσματα χρήσης. Συνήθως, ο αυτοκαθαρισμός με νερό της βροχής μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και αραιωμένα οικιακά ουδέτερα καθαριστικά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό.

1. Βεβαιωθείτε ότι το καθαριστικό δεν περιέχει διαλύτες. Ξεπλύνετε πρώτα με ζεστό νερό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μαλακό σφουγγάρι ή βούρτσα για να σκουπίσετε τους λεκέδες, κατά προτίμηση με ζεστό νερό μέχρι να καθαρίσετε καλά. Τέλος, στεγνώστε με ένα μαλακό βαμβακερό πανί.
2. Οι βαριές λεκέδες από λάδι ή πίσσα μπορούν να καθαριστούν με ισοπροπυλική αλκοόλη, σκουπίστε απαλά τη μολυσμένη περιοχή με ένα μαλακό πανί και στη συνέχεια ξεπλύνετε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που προτείνεται στην προηγούμενη ενότητα.
3. Μεγάλες περιοχές με πάνελ ηλιακού φωτός ή πάνελ αντοχής μπορούν να ξεπλυθούν με επαγγελματικό πιστόλι νερού υψηλής πίεσης και μπορούν να προστεθούν κατάλληλες ποσότητες ουδέτερων καθαριστικών. Τα ακροφύσια ατμού μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για καθαρισμό.
4. Ακόμα κι αν υπάρχει προστατευτική μεμβράνη, είναι απαραίτητο να αποφευχθεί η τριβή μεταξύ πλακών ηλιακού φωτός ή πλακών αντοχής, διαφορετικά θα δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, ο οποίος μπορεί να προσροφήσει τη σκόνη και να αυξήσει τη δυσκολία καθαρισμού.

Μέτρα ασφαλείας κατά την εγκατάσταση και τη συντήρηση:

1. Κατά την εγκατάσταση πάνελ υπολογιστή, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα πάνελ δεν είναι κατάλληλα για να φέρουν συγκεντρωμένα φορτία βάρους ενός ατόμου. Όταν εργάζεστε σε οποιονδήποτε τύπο οροφής φωτισμού, συνιστάται να χρησιμοποιείτε σκάλες ή αντιολισθητικά πεντάλ.

2. Στη συνέχεια, σταθείτε στην σανίδα ηλιακού φωτός ή την σανίδα αντοχής ανάμεσα στις τεγίδες ή στο πλαίσιο φωτισμού! Εάν είναι απαραίτητο, προσπαθήστε να σταθείτε σε θέση με σκελετό στήριξης, καθώς η παραμόρφωση που προκαλείται από συγκεντρωμένα φορτία μπορεί να προκαλέσει το τράβηγμα της πλάκας έξω από το προφίλ.

3. Προτού τοποθετηθούν όλες οι σανίδες στη θέση τους και δεν στερεωθούν, δεν επιτρέπεται η απροσεξία. Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι κρούσεις από ριπές και άλλοι παράγοντες για να αποτραπεί η ανύψωση των σανίδων από τον άνεμο, προκαλώντας απώλειες ή τραυματισμούς.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp