Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικά Νέα

Εταιρικά Νέα

Nilin Plug in PC Sunlight Panel-Πολύχρωμο Luminous Panel Wall

2023-08-21

Δομή πολλαπλών στρώσεων plug-in ηλιακό πάνελ Ηλιακό πάνελ για ηλιακό πάνελ λειτουργικό ηλιακό πάνελ, γνωστό και ως κοίλο πάνελ, γυαλί Kablon, πλακέτα υπολογιστή. ο πλακέτα τεσσάρων επιπέδων plug-in υιοθετεί μια ορθογώνια δομή τεσσάρων στρώσεων, με πλάτος 500mm και πάχος έως 30mm40mm500mm. Το μήκος μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μήκος σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Είναι πολύ κατάλληλο για κατακόρυφα χωρίσματα κουρτινών, διαχωριστικών τοίχων και άλλα κτίρια. Η βαθμολογία πυρκαγιάς μπορεί να φτάσει το επίπεδο Β και αυτή η ειδική δομή βυσμάτων δεν απαιτεί πρόσθετες ενδιάμεσες συνδέσεις. Η επιφάνεια είναι επίπεδη και όμορφη και η εγκατάσταση είναι απλή και βολική.

Η plug-in πλακέτα ηλιακού φωτός είναι μια επίπεδη πολυανθρακική κοίλη σανίδα πολυστρωματικής δομής δέντρου που πληροί τις απαιτήσεις αντοχής της εγκατάστασης πρόσοψης κτιρίου. Η αυτοασφαλιζόμενη μορφή κοίλων και κυρτών πόρπες χρησιμοποιείται στο πλάι κάθε σανίδας και έχει δεσμευτεί ένας συγκεκριμένος χώρος στο κάτω μέρος των όμορφων κοίλων και κυρτών πόρπες και τοποθετούνται τραπεζοειδής συνδετήρες αλουμινίου. Χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοκόλλητες βίδες για τη στερέωση τραπεζοειδών συνδετήρων αλουμινίου στο κάτω μέρος, η εγκατάσταση της χαλύβδινης δομής είναι βολική και με βάση τη σταθερότητα ολόκληρης της δομής του κτιρίου, μπορεί να εξαλείψει σημαντικά τη διαμήκη χαλύβδινη δομή, εξοικονομώντας μεγάλη ποσότητα χάλυβα. και εξοικονομήστε κόστος.

πικ-2

Η οπτική απόδοση των ηλιακών συλλεκτών τοίχου με κουρτίνα είναι πολύ κοντά σε αυτή του γυαλιού, γεγονός που μπορεί να καλύψει τις ελλείψεις του γυαλιού σε περισσότερες πτυχές. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά εμφάνισης και οι σταθερές φυσικές και χημικές ιδιότητες των πολυανθρακικών ηλιακών συλλεκτών Η/Υ τα καθιστούν πολύ κατάλληλα για χρήση ως υλικά τοίχου κουρτινών και «εκτίθενται» στην περιφέρεια των κτιρίων. Με την ενεργή συνεργασία των κατασκευαστών και τη συσσωρευμένη εμπειρία των αρχιτεκτόνων στην πράξη, η απόδοση των κουρτινών τοίχων ηλιακών πάνελ γίνεται ολοένα και πιο εξαιρετική.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp