Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Απόδοση καύσης και βαθμολογία πυρκαγιάς πολυανθρακικής σανίδας (ηλιακή σανίδα, σανίδα αντοχής)

2023-03-01

Η απόδοση καύσης της σανίδας ηλιοφάνειας και της σανίδας αντοχής προσδιορίζεται ως HB. Η κύρια πρώτη ύλη της πολυανθρακικής σανίδας (σανίδα ηλιακού φωτός, σανίδα αντοχής) είναι ο υπολογιστής, ο οποίος χωρίζεται σε κούφια σανίδα (σανίδα ηλιακού φωτός) και συμπαγή σανίδα (σανίδα αντοχής). Η απόδοση καύσης και των δύο είναι η ίδια χωρίς προσθήκη επιβραδυντικού φλόγας.

1. Μπορεί η πολυανθρακική σανίδα (σανίδα ηλιακού φωτός, σανίδα αντοχής) να καεί;
Μετά τη δοκιμή, η πολυανθρακική σανίδα μπορεί να καεί.

2. Μέθοδος προσδιορισμού βαθμού καύσης πολυανθρακικής πλάκας (πλάκα ηλιακού φωτός, πλάκα αντοχής):

Σύμφωνα με το GB/T2408-2008, η ευφλεκτότητα των πλαστικών χωρίζεται σε HB, HB40, HB75, V0, V1, V2, 5VA και 5VB.
HB: η χαμηλότερη ποιότητα επιβραδυντικού φλόγας στο πρότυπο UL94. Απαιτείται ο ρυθμός καύσης του δείγματος με πάχος 3 έως 13 mm να είναι μικρότερος από 40 mm ανά λεπτό. Για δείγματα πάχους μικρότερου των 3 mm, ο ρυθμός καύσης είναι μικρότερος από 70 mm ανά λεπτό. Ή βγείτε έξω πριν από το σημάδι των 100 mm.
V-2: Μετά από δύο δοκιμές καύσης 10 δευτερολέπτων στο δείγμα, η φλόγα σβήνει μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Μπορεί να πέσουν εύφλεκτα.
V-1: Μετά από δύο δοκιμές καύσης 10 δευτερολέπτων στο δείγμα, η φλόγα σβήνει μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Δεν θα πέφτουν καύσιμα.
V-0: Μετά από δύο δοκιμές καύσης 10 δευτερολέπτων στο δείγμα, η φλόγα σβήνει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Δεν θα πέφτουν καύσιμα.

Ταξινόμηση της απόδοσης καύσης δομικών υλικών και προϊόντων σύμφωνα με το GB 8624-2012:
Κατηγορία Α: άκαυστο υλικό
Κλάση Β1: πυρίμαχο υλικό
Κλάση Β2: εύφλεκτο υλικό
Κλάση Β3: εύφλεκτο υλικό

πικ-1

Δοκιμή βαθμολογίας πυρκαγιάς ηλιακού πάνελ: ανάφλεξη


πικ-2

Δοκιμή βαθμολογίας πυρκαγιάς ηλιακού πάνελ: διαδικασία καύσης


πικ-3

Δοκιμή βαθμολογίας πυρκαγιάς ηλιακού πάνελ: αυτοσβενόμενο

3. Επέκταση: Γνωρίζετε τις φυσικές ιδιότητες των πολυανθρακικών πρώτων υλών;

Πυκνότητα: 1.18-1.22 g/cm ^ 3
Ρυθμός γραμμικής διαστολής: 3.8 × 10^-5 cm/°C
Θερμοκρασία θερμής παραμόρφωσης: 135 ° C έως - 45 ° C
Το πολυανθρακικό είναι άχρωμο, διαφανές, ανθεκτικό στη θερμότητα, ανθεκτικό στην κρούση και έχει καλές μηχανικές και οπτικές ιδιότητες σε κανονική θερμοκρασία χρήσης. Σε σύγκριση με το ακρυλικό, το πολυανθρακικό έχει καλή αντοχή στην κρούση, υψηλό δείκτη διάθλασης, καλή δυνατότητα επεξεργασίας και έχει UL94 V-2 επιβράδυνση φλόγας χωρίς πρόσθετα. Το πολυανθρακικό είναι ανθεκτικό σε ασθενές οξύ, αδύναμα αλκάλια, ουδέτερο λάδι, αλλά όχι σε υπεριώδη ακτινοβολία (απαιτείται αντιοξειδωτικό UV) και όχι σε ισχυρά αλκάλια.
[Προϊόντα κατάντη]: Επί του παρόντος, το 22% του PCPC χρησιμοποιείται για την παραγωγή ηλιακών συλλεκτών, πάνελ αντοχής, πλαισίων κυμάτων, κοίλων πλαισίων κ.λπ. Το 30% από αυτά χρησιμοποιούνται για τροποποίηση Η/Υ και ηλεκτρονικές συσκευές. Επί του παρόντος, η κύρια τροποποίηση του πολυανθρακικού εξακολουθεί να είναι κράμα PC/ABS, PC διάχυσης φωτός και βαφή PC. Το 15% χρησιμοποιείται για οπτικά υλικά. Το 18% χρησιμοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp