Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Πώς να επιλέξετε υπόστεγο αυτοκινήτου από κοίλο φύλλο υπολογιστή και συμπαγές φύλλο υπολογιστή

2022-12-12

Προτείνεται να επιλέξετε την σανίδα ηλιοφάνειας, κάτι που δεν σημαίνει ότι η σανίδα αντοχής δεν είναι τόσο καλή όσο η σανίδα ηλιοφάνειας, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα με διαφορετικούς σκοπούς. Η σανίδα αντοχής έχει την αναντικατάστατη εξαιρετική της απόδοση, αλλά η σανίδα ηλιοφάνειας είναι λίγο καλύτερη στο υπόστεγο αυτοκινήτου, επειδή η διάρκεια ζωής της σανίδας ηλιοφάνειας και της σανίδας αντοχής είναι η ίδια, αλλά το κόστος της σανίδας ηλιοφάνειας είναι πολύ χαμηλό.

1-1

Θα καταλάβετε τα πέντε χαρακτηριστικά της σανίδας ηλιακού φωτός αφού την διαβάσετε.
1. Ανθεκτικότητα: Η διάρκεια ζωής της σανίδας ηλιακού φωτός και της σανίδας αντοχής σε εξωτερικούς χώρους είναι βασικά δέκα χρόνια. Η ηλιακή πλακέτα υπολογιστή Oz PC έχει επίστρωση UV κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας και η αντοχή της είναι εγγυημένη με βάση ότι το υλικό υπολογιστή διατηρεί καλή φυσική απόδοση στους -40 έως 120 μοίρες.
2. Αισθητική: Η εγκατάσταση με τόξο ψυχρής κάμψης μπορεί να συνεργαστεί με πολλά σχέδια καλλιτεχνικού σχεδιασμού του υπόστεγου αυτοκινήτου, δίνοντας στους ανθρώπους όμορφη οπτική απόλαυση και μετατρέποντας σε ένα όμορφο τοπίο της πόλης
3. Οικονομία: Εάν η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο του πάνελ του υπόστεγου αυτοκινήτου είναι περίπου 35-38 γιουάν (συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων εγκατάστασης) με πλάκα ηλιακού φωτός 6 χιλιοστών και χρησιμοποιείται 65-68 γιουάν ανά τετραγωνικό μέτρο πλάκας αντοχής με πάχος 2 χιλιοστών και η ακαμψία της πλάκας αντοχής δεν είναι τόσο καλή όσο αυτή της πλάκας ηλιακού φωτός, η οποία απαιτεί πιο εντατική καρίνα για στήριξη και αυξάνει το κόστος υλικού του υπόστεγου αυτοκινήτου.
4. Αντοχή σε κρούση: η σανίδα του ηλιακού φωτός δεν σπάει εύκολα και ακόμη και αν σπάσει, δεν θα παράγει επικίνδυνα αιχμηρά θραύσματα. Χρειάζεται μόνο επισκευή του σπασμένου τμήματος με ουδέτερο στεγανωτικό για να συνεχίσει να χρησιμοποιείται, διασφαλίζοντας αποτελεσματικά την ασφάλεια των ανθρώπων και των αντικειμένων κάτω από το υπόστεγο.
5. Αντοχή στις καιρικές συνθήκες: Η πλάκα ηλιακού φωτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά στο εύρος θερμοκρασίας - 40 ℃ έως 120 ℃, και εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε περιοχή στην Κίνα.

3

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp