Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Πώς να διακρίνετε την ποιότητα του κοίλου φύλλου από πολυανθρακικό;

2022-09-16

Πρώτα απ 'όλα, οι πελάτες πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν διάφορες ποιότητες κοίλων φύλλων ανάλογα με την ποιότητά τους, οι οποίες μπορούν γενικά να χωριστούν σε τρεις ποιότητες

Πρώτα απ 'όλα, οι πελάτες πρέπει να κατανοήσουν ότι υπάρχουν διάφορες ποιότητες κοίλων φύλλων ανάλογα με την ποιότητά τους, οι οποίες μπορούν γενικά να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες: υψηλή, μεσαία και μέση.
Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες διαφορετικών ομάδων πελατών και πελατών, η SZNL χώρισε τα προϊόντα σε τρεις κατηγορίες σύμφωνα με την εγγύηση, 10 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση.
Όπως λέει και η παροιμία, ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Ενόψει της πολύ χαμηλής τιμής, οι πελάτες πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή κατά την αγορά και την πώληση για να καθορίσουν εάν το προϊόν πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ποιότητας.
Ταυτόχρονα, θα πρέπει επίσης να δώσουμε προσοχή σε ορισμένους εμπόρους στο δεύτερο καλύτερο, εάν τα χρήματα που δαπανώνται σε μια 10ετή εγγύηση για να αγοράσουν προϊόντα 5 ετών ή 3 ετών ή ακόμα και χαμηλότερης εγγύησης, αυτό δεν είναι καλό.

Μύθος 1: Χρησιμοποιήστε το χέρι σας για να σφίξετε το κοίλο φύλλο, νομίζοντας ότι το σκληρό είναι καλό.
Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί μόνο να δείξει ότι το ειδικό βάρος του κοίλου φύλλου είναι αρκετό και η αντοχή είναι φυσικά καλή.
Αλλά στην πραγματικότητα, η μετάδοση είναι πιο σημαντική.
Η κοίλη επιφάνεια του φύλλου είναι επίπεδη, είτε υπάρχουν φυσαλίδες, είτε σωματίδια.
Εάν τα σωματίδια είναι μεγαλύτερα και οι φυσαλίδες περισσότερες, σημαίνει ότι η πρώτη ύλη του φύλλου ηλιοφάνειας είναι φτωχή και είναι γενικό φύλλο.
Εάν τα σωματίδια είναι μικρότερα και οι φυσαλίδες είναι λιγότερες, μπορεί να είναι καλύτερη πρώτη ύλη.

Μύθος 2: Όσο πιο χοντρό τόσο πιο δυνατό.
Η διάρκεια ζωής των κοίλων φύλλων σχετίζεται μόνο με την πρώτη ύλη και την επεξεργασία των φύλλων.

Μύθος 3: Αξεσουάρ με φθηνά στη γραμμή, καρφιά απευθείας τοποθετημένα.
Τα καλά αξεσουάρ από κράμα αλουμινίου μπορούν να βελτιώσουν το στεγανό αποτέλεσμα.
Μια καλή αυτοκόλλητη ταινία μπορεί να κάνει ολόκληρη τη δομή ασφαλή και αθόρυβη. (Το σημείο όπου τα νύχια ακουμπούν τη σανίδα πρέπει να είναι 20%)

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp