Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Πώς να κάνετε επιλογή μεγέθους για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα όταν επιλέγετε ηλιακά πάνελ --- Μέγεθος, προδιαγραφές και τιμή ηλιακού πάνελ

2023-02-20

Το μέγεθος, οι προδιαγραφές και η τιμή του ηλιακά πάνελ συνήθως αναφέρονται στο πάχος, το πλάτος και το μήκος του ηλιακού πάνελ. Το πάχος του ηλιακού πάνελ ποικίλλει από 4 έως 25 mm ανάλογα με τα διαφορετικά σχήματα και το πλάτος είναι σταθερό, τα οποία είναι 2.1 μέτρα, 1.22 μέτρα και 1.05 μέτρα αντίστοιχα. Εάν το πλάτος πρέπει να προσαρμοστεί, θα προκαλέσει απώλεια και αύξηση του κόστους και το μήκος μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου για τη μείωση της απώλειας. Συνιστάται το μέγιστο μήκος να μην υπερβαίνει τα 7 μέτρα, κάτι που είναι βολικό για λόγους θερμικής διαστολής και συστολής κατά τη μεταφορά και τη χρήση.

πικ-2

Επιπλέον, τα χρώματα της σανίδας του ήλιου μπορούν επίσης να ποικίλουν. Τα κοινά χρώματα περιλαμβάνουν το διαφανές χρώμα, το καφέ, το μπλε και άλλα χρώματα περιλαμβάνουν το πορτοκαλί, το κίτρινο, το έντονο κόκκινο, το γκρι, το πράσινο κ.λπ.

Σχετικά με τη διαπερατότητα φωτός των ηλιακών συλλεκτών: η διαπερατότητα φωτός διαφορετικών χρωμάτων είναι διαφορετική, η διαπερατότητα φωτός διαφορετικών χρωμάτων είναι διαφορετική και η διαπερατότητα φωτός διαφορετικού πάχους είναι διαφορετική.

πικ-3

Σχετικά με το κυρτό τόξο των ηλιακών συλλεκτών: τα ηλιακά πάνελ μπορούν να λυγιστούν φυσικά χωρίς θερμική κάμψη. Η ελάχιστη ακτίνα κάμψης των ηλιακών συλλεκτών είναι 180 φορές το πάχος, δηλαδή η ακτίνα του κυρτού θόλου ηλιακού πάνελ mm ≥ πάχος mm * 180 είναι το εύλογο εύρος εφαρμογής.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp