Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Η πλακέτα υπολογιστή είναι ένας νέος τύπος οικοδομικού υλικού, πόσα γνωρίζετε;

2023-05-26

Sunshine σανίδα, ως νέος τύπος διακόσμησης οικοδομικών υλικών εξοικονόμησης ενέργειας και φιλικών προς το περιβάλλον, έχει εισέλθει στην αγορά μεγάλης κλίμακας πωλήσεων υλικών οικοδομικής διακόσμησης στην Κίνα από το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1980 και η συνολική αξία πωλήσεων αυξάνεται ραγδαία κατά 20% κάθε έτος.

Σύμφωνα με την έρευνα, η πολυανθρακική πλάκα από αυτή την πρώτη ύλη έχει υψηλής ποιότητας φυσικά αποτελέσματα. Είναι πιο διαφανές, ανθεκτικό στην κρούση, ελαφρύ, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, επιβραδυντικό φλόγας, ηχομόνωση και μείωση θορύβου, θερμομόνωση, νερό κατά της συμπύκνωσης, εύκολο στην κατασκευή και άλλα εφέ από σκληρυμένο γυαλί, πλαστικοποιημένο γυαλί, αντιεκρηκτικό πολυστρωματικό γυαλί και διπλό -επίπεδο μονωτικό γυαλί. Ειδικά, η αντοχή σε κρούση των σανίδων αντοχής υψηλής ποιότητας είναι 100 φορές μεγαλύτερη από αυτή του γενικού σκληρυμένου γυαλιού και 30 φορές εκείνης του οργανικού γυαλιού. Η τάση ανάπτυξης της ηχομόνωσης και της μείωσης του θορύβου σε σύγκριση με το σκληρυμένο γυαλί είναι 3-4 dB. Μπορεί να απομονώσει το 20-40% της υπέρυθρης αίσθησης.1-2

1-1

Επί του παρόντος, η εφαρμογή ηλιακών πάνελ Η/Υ σε θερμοκήπιο στην Κίνα αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, κυρίως συγκεντρωμένη στη Βόρεια Κίνα. Όσον αφορά την κατασκευή θερμοκηπίου με ηλιακούς συλλέκτες, το θερμοκήπιο με ηλιακούς συλλέκτες ως υλικά διακόσμησης οικοδομής, το θερμοκήπιο με ηλιακούς συλλέκτες στον πίσω τοίχο και το θερμοκήπιο με ηλιακούς συλλέκτες στις μασχάλες και τους τοίχους. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, υπάρχουν εμπορικά θερμοκήπια με προσανατολισμό στις υπηρεσίες με το εμπόριο αξίας ειδών λουλουδιών ως πυρήνα και θερμοκήπιο με την παραγωγή ως βασική βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων. Είναι επίσης ένα ολοκληρωμένο θερμοκήπιο με την ανάπτυξη της οικολογικής γεωργίας, τον τουρισμό διακοπών ως τον πυρήνα , και ένα θερμοκήπιο με πυρήνα την επιστημονική έρευνα. Όλο ή μέρος του παραπάνω θερμοκηπίου είναι εξοπλισμένο με ηλιακούς συλλέκτες Η/Υ, ώστε να βελτιωθεί περαιτέρω η προστασία του οικολογικού περιβάλλοντος των θερμοκηπίων.

Τα είδη υπηρεσιών που μπορεί να παρέχει το PC Sunshine Board είναι ορατά σε πολλά μέρη, μετατρέποντας σταδιακά κτίρια κατοικιών χωρίς μπαλκόνι σε χώρους ηλιοφάνειας. Παροχή καλυμμάτων φωτισμού για τους φεγγίτες και τις υπόγειες διόδους στάθμευσης μεγάλων και μεσαίων δημόσιων κτιρίων. Επιτρέποντας τη συνεχή εμφάνιση λουλουδιών και ηλιόλουστων σε κατοικημένες περιοχές. Κάντε τα κοινόχρηστα ποδήλατα και τους θαλάμους πιο καθαρά, πιο προσεγμένα και πιο όμορφα αισθητικά. Ο διαφανής, θερμομονωτικός, ελαφρύς και εύκολος στην κάμψη σχεδιασμός της σανίδας ηλιακού φωτός παρουσιάζει διαφορετικές στάσεις στον εξαίσιο σχεδιασμό του χρήστη.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp