Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Προδιαγραφή, μέγεθος και εισαγωγή πολυανθρακικού φύλλου πολυανθρακικού κλειδαριάς U

2023-02-20

Όλοι είναι εξοικειωμένοι με το σκίαστρο από σκίαστρο. Λίγοι άνθρωποι θα γνωρίζουν ότι η πλάκα κλειδαριάς σε σχήμα U είναι μια βελτίωση στην εμφάνιση του συνηθισμένου σκίαστρου για να λύσει το πρόβλημα της δύσκολης εγκατάστασης του συνηθισμένου σκίαστρου.

Κλείδωμα σε σχήμα U Το gusset plate είναι ένας νέος τύπος δομικού υλικού οροφής, το οποίο έχει τα πλεονεκτήματα του υψηλού φορτίου, αντοχής στη θερμική διαστολή και συστολή, απλή και γρήγορη εγκατάσταση, αποτελεσματική πρόληψη διαρροών, θερμομόνωση και κατάλληλο για κάμψη. Χρησιμοποιείται ευρέως σε φωτισμό στέγης αθλητικών χώρων, είσοδο γκαράζ, οροφή πισίνας, πεζοδρόμιο τέντας, εμπορικά κέντρα φωτισμού πηγαδιών και άλλους χώρους.

Η πλάκα κλειδαριάς σχήματος U υιοθετεί ελεύθερα κινούμενους συνδετήρες και η κατακόρυφη άκρη σε σχήμα U έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη διαρροή νερού στην εγκατάσταση ολόκληρου του συστήματος. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της δομής κλειδαριάς σε σχήμα U κάνει την εγκατάσταση της οροφής απλή και γρήγορη, τη σταθερή κατασκευή και τη συντήρηση βολική.

πικ-2 πικ-3

Η πλάκα ηλιακού φωτός κλειδαριάς σε σχήμα U είναι κατασκευασμένη από πολυανθρακικές πρώτες ύλες (κυρίως Costron και Shabik) για την αποφυγή ανακύκλωσης.

Η επιφάνεια της πλακέτας καλύπτεται με επίστρωση ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία 50 micron, η οποία αυξάνει τη διάρκεια ζωής της πλακέτας και παρέχει 10ετή διασφάλιση ποιότητας.

Δεν χρειάζεται να βιδώσετε απευθείας την πλάκα για να αποφύγετε τη μετατόπιση και το ράγισμα της πλάκας λόγω θερμικής διαστολής και συστολής. Είναι κατάλληλο για την κατασκευή κουβούκλιο μεγάλου ανοίγματος.

Η κάθετη άκρη της σανίδας κλειδώνει από τα αξεσουάρ και το αδιάβροχο αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Διαθέτει ποικιλία χρωμάτων, ρυθμιζόμενη μετάδοση φωτός και ορισμένες λειτουργίες θερμομόνωσης.

Προδιαγραφή και μέγεθος της ηλιακής πλάκας μάνταλου σχήματος U:
Όνομα: ηλιακό πάνελ σε σχήμα U
Ψευδώνυμο: Πλάκα ηλιακού φωτός με πόρπη σε σχήμα U, πλάκα πόρπης σε σχήμα U, πιάτο φωτισμού ημέρας σε σχήμα U, πολυανθρακικό πιάτο σε σχήμα U
Υλικό πλακέτας: σωματίδια PC πολυανθρακικού Bayer
Διαδικασία κατά της γήρανσης: 50 micron αντιγηραντική επικάλυψη UV
Διάρκεια ζωής σχεδιασμού (διάρκεια ζωής): περισσότερα από 15 χρόνια
Πλάτος: 600mm
Μήκος: προσαρμοσμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη (λαμβάνοντας υπόψη όσο μικρότερη είναι η ευκολία μεταφοράς και φόρτωσης και εκφόρτωσης, τόσο το καλύτερο)
Πάχος: 8mm 10mm 12mm 16mm 20mm
Σχήμα φύλλου: διπλό στρώμα, τέσσερις στρώσεις, κηρήθρα
Στυλ αγκίστρου κλειδαριάς: μονός γάντζος + πόρπη άγκυρας από ανοξείδωτο χάλυβα, διπλός γάντζος + πόρπη άγκυρας από ανοξείδωτο χάλυβα
Υλικό χάντρας: PC polycarbonate
Υλικό κλεισίματος: PC polycarbonate, προφίλ αλουμινίου
Μέθοδος συσκευασίας: Προστατευτική μεμβράνη PE και στις δύο πλευρές, σφράγιση με ταινία και στα δύο άκρα
Διαπερατότητα φωτός: η διαπερατότητα φωτός μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα σε ≥ 85% σύμφωνα με διαφορετικά χρώματα και συγκεντρώσεις
Επιλογή χρώματος: διαφανές (φυσικό χρώμα), σκούρο μπλε, γαλάζιο, πράσινο, καφέ, λευκό, γκρι, πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο κ.λπ.
Επιλογή λειτουργίας: τεχνολογία κατά της πτώσης ομίχλης, κρυστάλλινο αποτέλεσμα παγώματος
Βαθμός καύσης: Β1
Συντελεστής θερμομόνωσης (τιμή Κ): 2.3-2.9w/m2 • k (ανάλογα με το πάχος της πλάκας)
Δείκτης ηχομόνωσης: 15-24dB (ανάλογα με το πάχος της πλάκας)
Εγκατάσταση κυρτή καμάρα: Ναι
Εάν περιλαμβάνεται το πλήρες σετ εξαρτημάτων εγκατάστασης: Ναι
Περίοδος παράδοσης: ≥ 1000 ㎡ 7-10 ημέρες
Τρόπος μεταφοράς: αυτοκίνητο και χερσαία μεταφορά

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της αγοράς, το δικό μας Κλείδωμα σε σχήμα U Η πλάκα έχει τα ακόλουθα κύρια πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά:
1. Ο στεγανός σχεδιασμός του συστήματος κατασκευής πλάκας κλειδαριάς σε σχήμα U διασφαλίζει ότι το σύστημα κτιρίου στέγης δεν παρουσιάζει διαρροές.
2. Το σύστημα δόμησης της πλάκας κλειδαριάς σε σχήμα U έχει ένα συμπαγές σχέδιο διπλού γάντζου για να διασφαλίσει ότι το σύστημα στέγης δεν θα πέσει όταν το φορτίο ανέμου οροφής είναι 7.0 kpa.
3. ο Κλείδωμα σε σχήμα U Το σύστημα κατασκευής πλακών μπορεί να διασφαλίσει ότι η πλάκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 15 χρόνια και ολόκληρο το σύστημα στέγης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 15 χρόνια.

πικ-4 πικ-5

Nilin εμμένει στην επιχειρηματική φιλοσοφία της ειλικρίνειας, βελτιώνει τη δομή του προϊόντος και την ποιότητα των προϊόντων μέσω της καινοτομίας, βελτιώνει την ταχύτητα ανάπτυξης νέων προϊόντων, πραγματοποιεί διαφοροποίηση προϊόντων και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp