Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Υπάρχουν μοναδικοί τρόποι για να εντοπίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ακρυλικών σανίδων

2023-03-31

Η παραγωγή ακρυλικού υψηλής ποιότητας απαιτεί υψηλές απαιτήσεις για πρώτες ύλες, διαδικασίες και μηχανές. Η δυσκολία και το κόστος παραγωγής δεν είναι προσιτά για συνηθισμένα μικρά εργαστήρια, ειδικά για χυτά ακρυλικά πάνελ. Επομένως, η τιμή του ακρυλικού είναι γενικά πιο ακριβή και ένα καλύτερο πιάτο κοστίζει χιλιάδες γιουάν. Προκειμένου να καλυφθεί η επιδίωξη χαμηλών τιμών από ορισμένους πελάτες, υπήρξαν πολλές φθηνές σανίδες που είναι κακές και κακές στην αγορά. Τα ονόματα ονομάζονται όλα ακρυλικά, αλλά μόνο μερικές συνηθισμένες οργανικές ή σύνθετες σανίδες (σαντούλες). Τα περισσότερα από αυτά παράγονται από πλήρως ανακυκλωμένα υλικά σε χαμηλές τιμές.

Η επιδίωξη της ποιότητας είναι πάντα το αμετάβλητο θέμα, οπότε πώς πρέπει οι καταναλωτές να επιλέγουν προϊόντα που είναι κατάλληλα για αυτούς ενόψει μιας μικτής αγοράς; Εδώ είναι μερικές συμβουλές:

1. Μέθοδος παρατήρησης: Αυτή είναι η πιο κοινή και διαισθητική μέθοδος εξοικονόμησης εργασίας. Ένα άτομο που ασχολείται με αυτόν τον κλάδο για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να δει με μια ματιά εάν η ποιότητα της σανίδας είναι καλή ή κακή, αν είναι αναμεμειγμένη με ανακυκλωμένα υλικά και αν είναι μια συνηθισμένη οργανική σανίδα. Είτε το χρώμα είναι καθαρό, εάν η διαφανής πλάκα χύτευσης γίνεται μπλε κάτω από το φως, εάν υπάρχουν κοιλώματα μέσα στην πλάκα και εάν η μυρωδιά είναι πολύ πικάντικη. Όλες αυτές είναι πολύ πρακτικές μέθοδοι.

2. Μέθοδος καύσης: Αυτή η μέθοδος είναι η πιο αποτελεσματική, αν η ποιότητα της πλακέτας είναι στα πρότυπα και αν ο έμπορος χρησιμοποιεί άλλες υποπλακέτες για να λειτουργήσουν ως καλές σανίδες μπορεί να προσδιοριστεί με το κάψιμο μιας γωνίας με φωτιά. "Τα ακρυλικά πάνελ υψηλής ποιότητας δεν αναφλέγονται αμέσως όταν καίγονται, ειδικά όταν τα χυτά πάνελ καίγονται, δεν μπορούν να βγάλουν καλώδια.".

3. Μέθοδος διαπερατότητας φωτός: Αυτή η μέθοδος προέρχεται από τα χαρακτηριστικά της ακρυλικής μετάδοσης φωτός. Μπορεί να εκπέμψει ένα θετικό λευκό φως μέσω της ακρυλικής πλάκας μέσω του φωτός. Εάν βρεθεί κίτρινο ή μπλε χρώμα, μπορεί να υποδεικνύει ότι η ποιότητα του ακρυλικού δεν είναι σωστή, επειδή η ακρυλική πλάκα έχει υψηλή διαπερατότητα φωτός και το φως μετά τη μετάδοση είναι λευκό, το οποίο δεν απορροφά το ανοιχτό χρώμα.

4. Μέθοδος συγκόλλησης: Επίσης γνωστή ως μέθοδος θερμής τήξης, χρησιμοποιείται για τη διάκριση μεταξύ καλών ακρυλικών υλικών και κακών ακρυλικών υλικών λόγω της διαφορετικής συγκολλητικότητάς τους. Για παράδειγμα, τα κακής ποιότητας ακρυλικά υλικά θα κολλήσουν μεταξύ τους μετά τη θερμή τήξη, καθιστώντας δύσκολο τον διαχωρισμό, ενώ τα υψηλής ποιότητας ακρυλικά υλικά μπορούν να διαχωριστούν εύκολα.

5. Μέθοδος διαλύτη: Συνιστάται να βάζετε δύο τύπους δεξαμενές ψαριών από δύο υλικά σε δύο φλιτζάνια γεμάτα με ασετόν και να τις βγάλετε μετά από 24 ώρες. Τα υλικά της επιφάνειας της ακόρεστης ρητίνης θα υποστούν διόγκωση, ενώ τα ακρυλικά πάνελ θα παρατηρηθεί επίσης να είναι σχετικά χαλαρά στην εμποτισμένη περιοχή ενώ διογκώνονται.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp