Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Πράγματα σχετικά με το σχηματισμό πολυανθρακικού φύλλου

2022-11-15

Η απόδοση του πολυανθρακικού φύλλου οπτικής ποιότητας εξαρτάται κυρίως από την απόδοση των πρώτων υλών και το επίπεδο της διαδικασίας κατασκευής του φύλλου. Η διαπερατότητα φωτός του φύλλου PC είναι 75% - 90%, και έχει εξαιρετική αντοχή στην κρούση, αντοχή και σκληρότητα. Χρησιμοποιείται ευρέως σε οικοδομικά υλικά.

Η πλακέτα πολυανθρακικού υπολογιστή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μεγάλων αμπαζούρ, σκιάστρου προβολέα, αντιεκρηκτικής λάμπας, τζαμιών παραθύρων αυτοκινήτων και αεροπλάνων κ.λπ.

1-1

1

s

Η διαμόρφωση λαμαρίνας μπορεί να χωριστεί σε χύτευση με εξώθηση και χύτευση με έγχυση. Σε σύγκριση με τη χύτευση με έγχυση, η χύτευση με εξώθηση έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής σταθερότητας και της συνέχειας. Η χύτευση με εξώθηση πλακών είναι η θέρμανση και η μαλάκυνση των πρώτων υλών και στη συνέχεια η εξώθησή τους στη μήτρα καλουπώματος (που ονομάζεται κεφαλή μήτρας) για χύτευση. Το πλαστικό θα σχηματίσει ένα τμήμα σύμφωνο με την κεφαλή της μήτρας. Μετά από ένα μακρύ τμήμα εξώθησης, θα κρυώσει και στη συνέχεια θα κοπεί στο απαιτούμενο μήκος όπως απαιτείται.

4

Ο εξοπλισμός χύτευσης με εξώθηση έχει χαμηλό κόστος, χρησιμοποιείται ευρέως και είναι εύκολο να αυτοματοποιηθεί η παραγωγή. Η χύτευση με έγχυση υπολογιστή χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή μικρού και μεσαίου μεγέθους προϊόντων που είναι μικρού μεγέθους, αλλά πιο ακριβή και αντέχουν σε κρουστικό φορτίο.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp