Όλες οι κατηγορίες

Πολυκαρβονικό κυματοειδές φύλλο

Στέγη έξω από το σπίτι

Χρόνος: 2022-03-07 Προβολές: 191

Το Polycarbonate, συνήθως συντομογραφία PC, είναι μια ισχυρή θερμοπλαστική ρητίνη, που παράγεται συνήθως από δισφαινόλη Α και φωσγένιο, αλλά τώρα αναπτύχθηκε επίσης χωρίς τη χρήση μεθόδων παραγωγής φωσγενίου και έχει βιομηχανοποιηθεί στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και μαζική βιομηχανική παραγωγή στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Είναι πλέον το δεύτερο πιο παραγόμενο πλαστικό μηχανικής μετά το πολυαμίδιο. Το όνομά του προέρχεται από την εσωτερική του ομάδα CO3.

Το πολυανθρακικό φύλλο είναι ένας νέος τύπος πάνελ ηλιακού φωτός και η εξαιρετική του απόδοση το καθιστά την πρώτη επιλογή υλικού στέγης ηλιοθεραπείας.
1. Διαπερατότητα φωτός: Το πάνελ ηλιακού φωτός από πολυανθρακικό έχει μέγιστη διαπερατότητα φωτός 89%, η οποία είναι συγκρίσιμη με το γυαλί. Το πάνελ επικαλυμμένο με υπεριώδη ακτινοβολία δεν θα παράγει κιτρίνισμα, ομίχλη και κακή μετάδοση φωτός όταν εκτίθεται στο φως του ήλιου και η απώλεια διαπερατότητας φωτός είναι μόνο 6% μετά από δέκα χρόνια, ενώ το ποσοστό απώλειας pvc είναι τόσο υψηλό όσο 15%-20% και 12%-20 % για υαλοβάμβακα.
2. Αντοχή σε κρούση: η αντοχή σε κρούση είναι 250-300 φορές το συνηθισμένο γυαλί, 30 φορές το ίδιο πάχος από ακρυλικά πάνελ, είναι 2-20 φορές το σκληρυμένο γυαλί, με ένα σφυρί 3 κιλών κάτω δύο μέτρα χωρίς ρωγμές, υπάρχει "άθραυστο γυαλί" και τη φήμη του "ringing steel".
1646641850826646

Προηγούμενη ΔημοσίευσηΚανένας

Επόμενη ΔημοσίευσηΘερμοκήπιο θερμοκηπίου

whatapp