Όλες οι κατηγορίες

Πολυκαρβονικό ανάγλυφο και κυματοειδές φύλλο

Δωμάτιο λουλουδιών

Χρόνος: 2022-03-07 Προβολές: 187

Από μελλοντικά σχέδια στέγης μέχρι αλεξίσφαιρα παράθυρα
Μόλις δημιουργηθεί η απαιτούμενη λειτουργικότητα, πολυανθρακικά φύλλα προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές εφαρμογές, πρόσθεσε ο Δρ. Benz: "Για παράδειγμα, τα χυτευμένα πολυστρωματικά υλικά κλώνων μπορούν να παρέχουν καλές ιδιότητες μόνωσης παρόμοιες με το τριπλό τζάμι. Λόγω της εξαιρετικής ευελιξίας χρήσης του, το χυτευμένο φύλλο κλώνου είναι εύκολο να καλουπωθεί ενώ παραμένοντας ισχυρό και ανθεκτικό, και επίσης ξεπερνά πολλά άλλα υλικά όσον αφορά την ελευθερία του σχεδιασμού." Επιπλέον, το φύλλο έχει υψηλή σταθερότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία και αντοχή στις γρατσουνιές. Για τα ίδια τα πάνελ, ο μορφοποιημένος κλώνος ποιότητας Hygar προσφέρει επίσης εξαιρετικά υψηλά πρότυπα ασφαλείας και η εμβέλεια δεν είναι μόνο αλεξίσφαιρη αλλά και αντιεκρηκτική. Αυτά τα ακίνητα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την κατασκευή χώρων εξυπηρέτησης πελατών καθώς και δημόσιων κτιρίων.

Τα πολυανθρακικά φύλλα επέτρεψαν την τολμηρή δημιουργία ευφάνταστων σχεδίων όπως ο τερματικός σταθμός αεροδρομίου Airbus A380, ο νέος σιδηροδρομικός σταθμός στη Γουχάν της Κίνας και το γερμανικό περίπτερο στην Παγκόσμια Έκθεση της Σαγκάης το 2010. Ως μέρος του νέου σιδηροδρόμου υψηλής ταχύτητας Πεκίνου-Χονγκ Κονγκ, ο σταθμός Wuhan κατασκευάζεται από φύλλα πολλαπλών στρωμάτων πάχους 16-25 mm, τα οποία όχι μόνο παρέχουν μια μοντέρνα εμφάνιση αλλά παρέχουν επίσης έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό για ολόκληρη την υποδομή. Κάτω από μια στέγη 54,000 m2 από πολυανθρακικό, δημιουργήθηκε ένα μεγαλοπρεπές κτίριο του μέλλοντος.

Οι τοίχοι προστασίας από θόρυβο σε δημόσιους χώρους είναι ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο εφαρμογής για πολυλειτουργικά πάνελ. Και στις δύο πλευρές του αυτοκινητόδρομου, γκρίζοι τσιμεντένιοι τοίχοι που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τους ντόπιους είναι παντού, αλλά δεν έχουν κάποια οπτική έλξη. Ο Wim Van Eynde, Global Project Manager για τις δημόσιες μεταφορές στο τμήμα πολυανθρακικών φύλλων της Bayer MaterialScience, εξηγεί: "Οι διαφανείς τοίχοι κατασκευασμένοι από φύλλα πάχους έως 18 mm μπορούν να πληρούν όλες τις σχετικές νομικές απαιτήσεις ενώ συνδυάζονται τέλεια με το γύρω τοπίο. Δεν είναι μόνο εύχρηστα και οικονομικά, είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον και ανθεκτικά στα γκράφιτι και τις χημικές ουσίες». Η ειδικά αναπτυγμένη ποιότητα επιβραδυντικού φλόγας πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις για τοξικότητα από φωτιά και καπνό.

Προηγούμενη ΔημοσίευσηΚανένας

Επόμενη ΔημοσίευσηΚορυφή εμπορικού κέντρου

whatapp