Όλες οι κατηγορίες

Κοίλο φύλλο πολυανθρακικού

Είσοδος κτιρίου με τέντα

Χρόνος: 2022-03-07 Προβολές: 140

Η επάνω συμπαγής τέντα υιοθετεί εισαγόμενες πολυμερείς πλάκες, με υπεραντοχή στον αέρα, αντιδιαβρωτική, αντοχή σε κρούση, αντιγήρανση και άλλα χαρακτηριστικά.
(1) Διαπερατότητα φωτός: καλή μετάδοση φωτός (88% διαπερατότητα φωτός), χωρίς κιτρίνισμα, ομίχλη και κακή μετάδοση φωτός όταν εκτίθεται στο φως του ήλιου.
(2) Αντοχή στις καιρικές συνθήκες: Η επιφάνεια έχει ένα στρώμα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία, το οποίο μπορεί να αποτρέψει τη ρητίνη από το κιτρίνισμα λόγω κόπωσης που προκαλείται από τις ακτίνες UV του ήλιου. Η επιφανειακή συνεξωθημένη στρώση έχει τη χημική έλξη της υπεριώδους
ακτίνες και μετατρέπονται σε ορατό φως. Έχει καλή σταθεροποιητική επίδραση στη φωτοσύνθεση των φυτών και είναι κατάλληλο για την προστασία των αυτοκινήτων από τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία.
(3) Αντοχή σε κρούση: η αντοχή σε κρούση του πολυανθρακικού φύλλου είναι 300 φορές εκείνη του συνηθισμένου γυαλιού, 20-30 φορές εκείνη του ακρυλικού φύλλου, 2 φορές αυτή του σκληρυμένου γυαλιού, χωρίς κίνδυνο θραύσης
Ο κίνδυνος θραύσης, η φήμη "άθραυστο γυαλί" και "ringing steel" είναι ένα εξαιρετικό υλικό για αλεξίσφαιρο γυαλί.
(4) Επιβραδυντικό φλόγας: Σύμφωνα με την εθνική δοκιμή GB8624-97 είναι επιβραδυντικό φλόγας βαθμού Β1, χωρίς σταγόνες πυρκαγιάς, χωρίς τοξικό αέριο.
(5) Δεν θα προκαλέσει παραμόρφωση και άλλες ποιοτικές αλλαγές στο εύρος θερμοκρασίας από -40℃ έως +120℃.
(6) Ελαφρότητα: ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και εγκατάσταση.
(7) Ηχομόνωση: καλό ηχομονωτικό αποτέλεσμα.

εξώφυλλο

Προηγούμενη ΔημοσίευσηΠρόσοψη εμπορικού κέντρου

Επόμενη ΔημοσίευσηΚαταπληκτική εμφάνιση

whatapp