Όλες οι κατηγορίες

Κοίλο φύλλο πολυανθρακικού

Σχολή σχεδιασμού τοίχου

Χρόνος: 2022-03-07 Προβολές: 102

Αντοχή στην τριβή: Μετά την επεξεργασία επίστρωσης κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας, η αντοχή στην τριβή της πλακέτας PC μπορεί να αυξηθεί αρκετές φορές και είναι παρόμοια με το γυαλί. Η θερμή διαμόρφωση μπορεί να λυγιστεί ψυχρά σε ένα συγκεκριμένο τόξο χωρίς ρωγμές και μπορεί να κοπεί ή να τρυπηθεί ξανά. Το αντικλεπτικό, αντικλεπτικό υπολογιστή μπορεί να συμπιεστεί μαζί με το γυαλί για να σχηματίσει παράθυρα ασφαλείας για νοσοκομεία, σχολεία, βιβλιοθήκες, τράπεζες, πρεσβείες και φυλακές, όπου το γυαλί βελτιώνει τη σκληρότητα και την αντοχή στην τριβή του φύλλου. Ο υπολογιστής μπορεί επίσης να συμπιεστεί μαζί με άλλα στρώματα υπολογιστή ή ακρυλικά για παραδοσιακές εφαρμογές ασφαλείας.

Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία: Προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία, μόνο ορισμένες επιφάνειες ενός στρώματος κιτρινίζουν ή θολώνουν κάτω από παρατεταμένο ηλιακό φως. Η πλακέτα υπολογιστή έχει εξαιρετική απόδοση θερμομόνωσης, η οποία είναι περίπου 16% υψηλότερη από το γυαλί κάτω από το ίδιο πάχος και μπορεί να εμποδίσει αποτελεσματικά τη μετάδοση θερμότητας. Είτε πρόκειται για ζεστασιά το χειμώνα είτε για να σταματήσει η εισβολή της ζέστης το καλοκαίρι, η πλακέτα υπολογιστή μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την κατανάλωση ενέργειας του κτιρίου και να εξοικονομήσει ενέργεια.

Απόδοση κατά της καύσης: Η πλακέτα PC έχει καλή επιβραδυντικότητα φλόγας, δεν παράγει τοξικά αέρια κατά την καύση, η συγκέντρωση καπνού της είναι χαμηλότερη από αυτή του ξύλου και του χαρτιού και αναγνωρίζεται ως πρώτης τάξεως επιβραδυντικό φλόγας, σύμφωνα με την προστασία του περιβάλλοντος πρότυπα. Μετά από 30 δευτερόλεπτα καύσης δειγμάτων, το μήκος καύσης του δεν ξεπερνούσε τα 25 χιλιοστά και αποσυντέθηκε μόνο εύφλεκτο αέριο όταν ο ζεστός αέρας ήταν τόσο υψηλός όσο 467 ℃. Επομένως, μετά τη σχετική μέτρηση, θεωρείται ότι η πυροσβεστική του απόδοση είναι προσοντούχος.

Η αντοχή σε χημικές ουσίες μπορεί: να μην αναγκάσει να αντιδράσει σε οξύ, αλκοόλ, χυμό, ποτό. έχουν επίσης κάποια αντίσταση στη βενζίνη, κηροζίνη, σε επαφή με 48h δεν θα εμφανιστούν ρωγμές ούτε θα χάσουν την ικανότητα μετάδοσης του φωτός. Ωστόσο, η χημική αντοχή σε ορισμένες χημικές ουσίες (όπως αμίνες, εστέρες, αλογονωμένους υδρογονάνθρακες, παράγοντες έκπλυσης χρωμάτων) είναι χαμηλή.

Ελαφρύ βάρος: η πυκνότητα του πολυανθρακικού είναι περίπου 1.29/cm, περίπου το μισό ελαφρύτερο από το γυαλί, όπως από κούφια πλακέτα υπολογιστή, η μάζα του είναι 1/3 οργανικού γυαλιού, γυαλί 1/15 ~ 1/12 περίπου. Η κοίλη πλακέτα υπολογιστή έχει εξαιρετική ακαμψία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέλος σκελετού. Το μικρό βάρος της πλακέτας υπολογιστή κάνει την κατασκευή ασφαλέστερη και πιο βολική και μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο και κόστος κατασκευής αποστολής και κύλικας.

whatapp