Όλες οι κατηγορίες

Πολυανθρακικό στερεό φύλλο

Μηχανικές ιδιότητες

Χρόνος: 2022-03-07 Προβολές: 119

(Α) μηχανικές ιδιότητες
1. Αντοχή κρούσης: Η αντίσταση κρούσης της πλάκας αντίστασης PC είναι εξαιρετική, η αντίσταση κρούσης είναι 250 φορές το ίδιο πάχος γυαλιού, είναι 30 φορές το ακρυλικό φύλλο.
Η αντοχή κρούσης της πλάκας αντοχής PC έχει το όνομα "διαφανής πλάκα από χάλυβα".
2. Η αντοχή σε εφελκυσμό είναι καλή, η αντίσταση στη θερμότητα της πλάκας αντίστασης PC είναι καλή, ακόμη και στους 120 ℃, η αντοχή εφελκυσμού μπορεί ακόμα να φτάσει τα 350kgf/cm2.
3. Ισχύς κάμψης: Η αντίσταση κάμψης της πλάκας αντίστασης PC είναι καλή, ακόμη και αν η γωνία κάμψης των 90 °, εξακολουθεί να μην σπάει.
4. Αντίσταση κόπωσης και ερπυσμού: Η αντίσταση του υπολογιστή στον ερπυσμό στο θερμοπλαστικό είναι η καλύτερη. Ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες, ο ερπυσμός του είναι ακόμα πολύ μικρός.

(Β) θερμικές ιδιότητες
1. Η θερμοκρασία τήξης: θερμοκρασία τήξης της πλάκας αντίστασης PC 135 ℃, η συνεχής χρήση θερμοκρασίας έως 120 ℃.,
2. Συντελεστής γραμμικής διαστολής: ο συντελεστής γραμμικής διαστολής 7 × 10-5 cm / cm / ℃ στο πλαστικό είναι μικρός.
3. Θερμοκρασία ευθραυστότητας: Η εύθραυστη θερμοκρασία του πίνακα PC των -40 ℃, η ελάχιστη θερμοκρασία συνεχούς χρήσης των -30 ℃, είναι το γενικό πλαστικό ασύγκριτο.
4. Εύφλεκτο: Η πλακέτα αντοχής υπολογιστή είναι ένα από τα επιβραδυντικά φλόγας αυτοσβενόμενα πλαστικά, τα οποία δεν παράγουν τοξικά αέρια όταν θερμαίνονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

(Γ) οπτικές ιδιότητες

(Δ) ηχομόνωση
Το ηχομονωτικό αποτέλεσμα του πάνελ ανθεκτικού υπολογιστή είναι 3-4 DB υψηλότερο από αυτό του γυαλιού
Το Sunlight panel είναι η εμπορική ονομασία του διαφανούς πάνελ πολυανθρακικού, που αναφέρεται ως πάνελ PC, το οποίο είναι ένα νέο διακοσμητικό υλικό με υψηλή αντοχή, μετάδοση φωτός, ηχομόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας που χρησιμοποιείται ευρέως διεθνώς. Έχει εξαιρετική απόδοση σε μικρό βάρος, αντοχή στις καιρικές συνθήκες, σούπερ αντοχή, επιβραδυντικό φλόγας και ηχομόνωση και αναγνωρίζεται ευρέως από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τη μηχανική διακόσμησης, την περιβαλλοντική μηχανική και τη διαφημιστική βιομηχανία. Ο όγκος πωλήσεων των ηλιακών πλαισίων στη διεθνή αγορά αυξάνεται με ρυθμό 20% ετησίως. Με τη σταδιακή αναβάθμιση των οικιακών κτιρίων, ορισμένα βασικά εθνικά κατασκευαστικά έργα πρωτοστάτησαν στην υιοθέτηση ηλιακών πλαισίων, τα οποία έχουν συσσωρεύσει πολύτιμη εμπειρία στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την καθημερινή συντήρηση για την προώθηση αυτού του υλικού στην Κίνα.

Διάδρομος Παραθαλάσσιων Αξιοθέατων-1

Προηγούμενη ΔημοσίευσηΣχάρα αποσκευών υψηλής ταχύτητας

Επόμενη ΔημοσίευσηΦράχτη υψηλής ταχύτητας

whatapp