Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Γυαλί → ακρυλικό → πολυκαρβονικά φύλλα

2022-09-01

Η προτιμότερη επιλογή υλικών για την κατασκευή ηλιόλουστων

Αρχικά οι ηλιόλουστες αίθουσες ήταν κατασκευασμένες από γυαλί που χρησιμοποιούνταν συνήθως σε εργοστάσια και υπόστεγα αγρών.
Καθώς η βιομηχανία αναπτύχθηκε με τα χρόνια, η εφαρμογή των ηλιόλουστων δεν εφαρμόστηκε μόνο στη γεωργική φύτευση λουλουδιών και φυτών, αλλά άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει και στο σπίτι.
Η οικογένεια διαθέτει αυλή / βεράντα θα προτιμήσει να χτίσει ένα ηλιόλουστο, ως χώρο αναψυχής και διασκέδασης.

Στην αρχή το γυαλί χρησιμοποιούνταν πιο συχνά ως υλικό κατασκευής. Το φως του γυαλιού μπορεί κάλλιστα να καλύψει κάποιες από τις ανάγκες των ανθρώπων.
Ωστόσο, με την εξέλιξη των καιρών, αποκαλύφθηκαν και κάποιοι κρυφοί κίνδυνοι και ελαττώματα του γυαλιού.
Σήμερα, με την επικαιροποίηση των καιρών, το γυαλί χρησιμοποιείται συνήθως σε κτίρια γραφείων, βιομηχανικά κτίρια κ.λπ.
Λόγω του υψηλού κόστους, το γυαλί στο νοικοκυριό δεν μπορεί να γίνει πραγματικά δημοφιλές.

2

Αφού το γυαλί δεν ήταν δημοφιλές, με έναν νέο γύρο υλικού στην εποχή της μεταρρύθμισης, το ακρυλικό φύλλο βγήκε από το πουθενά.
Εκείνη την εποχή, το ακρυλικό φύλλο, θεωρείται το πιο πιθανό να αντικαταστήσει το γυαλί. Επειδή δεν είναι λιγότερο από τη μετάδοση του φωτός του γυαλιού, και ένα ορισμένο βαθμό πλαστικότητας.
Ωστόσο, μόλις το ακρυλικό φύλλο καεί από φωτιά, θα παράγει σταγονίδια νερού, τοξικό αέριο. Επιπλέον, το ακρυλικό εκτίθεται στον ήλιο, διαβρώνεται από τον άνεμο και την άμμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα κιτρινίσει, θα μουχλιάσει.
Η εμφάνιση αυτών των προβλημάτων, μπορεί μόνο να εξηγήσει ότι η εφαρμογή του ακρυλικού στον χώρο ηλιοθεραπείας δεν ήταν κατάλληλη.

3

Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε και ο κόσμος ξεκίνησε μια άλλη νέα καινοτομία!
Αυτή τη στιγμή, το πολυανθρακικό φύλλο ερευνήθηκε και αναπτύχθηκε τελικά.
Πολυανθρακικό φύλλο, κληρονόμησε τη μετάδοση του φωτός από γυαλί, κατασκευασμένο με βάση το ενισχυμένο ακρυλικό φύλλο, η αντοχή στην κρούση έχει βελτιωθεί σημαντικά, η επιφάνεια μπορεί επίσης να προσθέσει στρώμα υπεριώδους ακτινοβολίας, αποτρέπει αποτελεσματικά το φύλλο σε περίπτωση ακαταμάχητης ζημιάς στην κακοκαιρία.

4

Δύο βασικά πλεονεκτήματα του ηλιοθεραπείας από πολυανθρακικό φύλλο.
1. Υψηλή διαφάνεια, ισχυρή αντίσταση κρούσης
Η διαφάνεια του πολυανθρακικού φύλλου είναι τόσο διαφανής όσο το γυαλί και η αντοχή του στην κρούση είναι δεκάδες έως εκατοντάδες φορές μεγαλύτερη από αυτή του γυαλιού, ισχυρή και αξιόπιστη, δεν σπάει εύκολα με σφυρί, πιο ασφαλής από το γυαλί.
2. UV προστασία, διασφάλιση ποιότητας
Το φύλλο πολυανθρακικού είναι κατασκευασμένο από νέες εισαγόμενες πρώτες ύλες, η επιφάνεια προστίθεται επίστρωση UV, μπορεί να επεκτείνει τη χρήση του φύλλου δεν είναι εύκολο να κίτρινο. Τα φύλλα της Suzhou NILIN έχουν δέκα χρόνια εγγύηση, διασφάλιση ποιότητας.

5

Οι καιροί προχωρούν, τα υλικά ενημερώνονται και η ποιότητα ζωής των ανθρώπων βελτιώνεται βήμα προς βήμα.
Suzhou NILIN, ένας κατασκευαστής πηγής που εστιάζει στην κατασκευή πολυανθρακικά φύλλα, κατασκευάζει νέα υλικά επαγγελματικής προστασίας του περιβάλλοντος και συμβάλλει στην παγκόσμια προστασία του περιβάλλοντος με μικρό τρόπο!


ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp