Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Πολυκαρβονικό βυσματωμένο ηλιακό πάνελ - νέος αγαπημένος φωτοβολταϊκός πίνακας κουρτινών που αλλάζει χρώμα

2023-08-21

Η οπτική απόδοση του plug-in ηλιακοί συλλέκτες υπολογιστή είναι πολύ κοντά σε αυτό των γυάλινων ηλιακών συλλεκτών, γεγονός που μπορεί να αναπληρώσει τις ελλείψεις του γυαλιού σε αυτές τις πτυχές. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά εμφάνισης και οι σταθερές φυσικές και χημικές ιδιότητες των ηλιακών πάνελ τα καθιστούν πολύ κατάλληλα για χρήση ως υλικά τοίχου κουρτινών, καθιστώντας τα «ορατά» στην περιφέρεια των κτιρίων. Με την ενεργή συνεργασία των κατασκευαστών και τη συσσωρευμένη εμπειρία των αρχιτεκτόνων στην πράξη, η απόδοση των κουρτινών τοίχων ηλιακών πάνελ γίνεται ολοένα και πιο εξαιρετική. Η εξαιρετική θερμική απόδοση και η απλή εμφάνιση του τοίχου κουρτινών αξιοποιούν επίσης πλήρως τα πλεονεκτήματα του τοίχου κουρτινών ηλιακών πάνελ. Ο σύνθετος εξωτερικός τοίχος αναφέρεται στον συνδυασμό υλικών με διαφορετικές ιδιότητες ή πολλαπλών στρώσεων του ίδιου υλικού, ο οποίος ξεπερνά ορισμένες αδυναμίες των υλικών μιας στρώσης ενώ ασκεί ολοκληρωμένα αποτελέσματα για τη βελτίωση της απόδοσης του εξωτερικού τοίχου. Υπάρχουν τρεις κοινοί συνδυασμοί ηλιακών Συστήματα εξωτερικών τοίχων από σύνθετα πάνελ: ηλιακό πάνελ + τοίχος ή τοίχο από τοιχοποιία, ηλιακό πάνελ + γυαλί και ηλιακό πάνελ + ηλιακό πάνελ. υψηλές απαιτήσεις, είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν οι βασικές λειτουργικές απαιτήσεις των δομών κελύφους κτιρίων (όπως μόνωση, μόνωση, στεγανοποίηση, ηχομόνωση κ.λπ.), τα πάνελ ηλιακού φωτός βρίσκονται συχνά σε "σύνθετα συστήματα εξωτερικού τοίχου". Suzhou Nilin New Material Technology Co., Ltd είναι ένας πολύ επαγγελματίας κατασκευαστής πλακών από πολυανθρακικό, ειδικά πλακών plug-in, ενσωματώνοντας τη βιομηχανία και το εμπόριο. Ελπίζουμε να σας παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και προσεγμένες υπηρεσίες.

πικ-2

πικ-3

Η εξαιρετική απόδοση και η ισχυρή διακοσμητική και καλλωπιστική λειτουργία του σανίδα ηλιακού φωτός αναδεικνύουν την ποικιλομορφία και τα αισθητικά χαρακτηριστικά του κτιρίου. Ταυτόχρονα, η εγκατάσταση του ηλιακού είναι απλή, πρακτική και εξοικονομεί πολύ εργατικό και μηχανικό κόστος. Βυσματωτή δομή πολλαπλών επιπέδων ηλιακού πάνελ με κουρτίνα, ειδική βυσματοποίηση ηλιακού πάνελ - λειτουργικό ηλιακό πάνελ Ηλιακό πάνελ Η/Υ, γνωστό και ως κοίλο πάνελ, γυαλί Kablon, πλακέτα υπολογιστή. Η πλακέτα plug-in τεσσάρων στρώσεων υιοθετεί μια ορθογώνια δομή 4 στρώσεων, με πλάτος 500 mm και πάχος έως 30 mm40 mm500 mm. Το μήκος μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μήκος ανάλογα με τις ανάγκες. Η plug-in πλακέτα ηλιακού φωτός είναι μια επίπεδη πολυανθρακική κοίλη σανίδα πολυστρωματικής δομής δέντρου που πληροί τις απαιτήσεις αντοχής της εγκατάστασης πρόσοψης κτιρίου. Η αυτοασφαλιζόμενη μορφή κοίλων και κυρτών πόρπες χρησιμοποιείται στο πλάι κάθε σανίδας και έχει δεσμευτεί ένας συγκεκριμένος χώρος στο κάτω μέρος των όμορφων κοίλων και κυρτών πόρπες και τοποθετούνται τραπεζοειδής συνδετήρες αλουμινίου. Χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοκόλλητες βίδες για τη στερέωση τραπεζοειδών συνδετήρων αλουμινίου στο κάτω μέρος, η εγκατάσταση της χαλύβδινης δομής είναι βολική και με βάση τη σταθερότητα ολόκληρης της δομής του κτιρίου, μπορεί να εξαλείψει σημαντικά τη διαμήκη χαλύβδινη δομή, εξοικονομώντας μεγάλη ποσότητα χάλυβα. και εξοικονομήστε κόστος. Η πολυστρωματική δομή με βυσματωτή κουρτίνα ηλιακού πάνελ είναι αφιερωμένη σε βυσματωμένους ηλιακούς συλλέκτες. Το λειτουργικό ηλιακό πάνελ Η/Υ, γνωστό και ως κοίλο πάνελ γυάλινης σανίδας Kablon, υιοθετεί μια ορθογώνια δομή τεσσάρων ή τεσσάρων στρώσεων, με πλάτος 500 mm και πάχος 30 mm, 40 mm, 50 mm.

πικ-4

Το μήκος μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μήκος ανάλογα με τις ανάγκες, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για κατακόρυφα χωρίσματα τοίχου κουρτινών, διαχωριστικά τοιχώματα και άλλα κτίρια. Η βαθμολογία πυρκαγιάς μπορεί να φτάσει το επίπεδο Β και αυτή η ειδική δομή βυσμάτων δεν απαιτεί πρόσθετες ενδιάμεσες συνδέσεις. Η επιφάνεια είναι επίπεδη και όμορφη και η εγκατάσταση είναι απλή και βολική. Nilin περιμένει την ερώτησή σας.


ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp