Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικά Νέα

Εταιρικά Νέα

Πεδία εφαρμογής και νέα ερευνητικά ευρήματα πολυανθρακικών πρώτων υλών Η/Υ

2023-03-01

Η παραγωγή πολυανθρακικού (PC) είναι πολύ περίπλοκη. Στο παρελθόν, μόνο λίγοι μεγάλοι χημικοί γίγαντες στον κόσμο έχουν τις μεθόδους και τις δυνατότητες παραγωγής. Οι εγχώριοι κατασκευαστές πολυανθρακικών (PC) είναι όλοι ξένοι ή κοινοπραξίες. Με την αύξηση της ζήτησης για πολυανθρακικά (PC) στις κατασκευαστικές και αυτοκινητοβιομηχανίες, η Κίνα αυξάνει την κλίμακα των επενδύσεων στην παραγωγή πολυανθρακικών (PC). Το 2019, η παγκόσμια παραγωγική ικανότητα πολυανθρακικού (PC) θα ξεπεράσει τους 5.6 εκατομμύρια τόνους.

Η πολυανθρακική δισφαινόλη (PC) χρησιμοποιείται ευρέως στις κατασκευές, τα ηλεκτρονικά, τα αυτοκίνητα, τα ιατρικά και άλλα εθνικά οικονομικά πεδία λόγω των πλεονεκτημάτων της: καλή διαφάνεια, ισχυρή αντοχή σε κρούση, καλή θερμική σταθερότητα, αντίσταση ερπυσμού, καλή αντίσταση στο κρύο, καλή ηλεκτρική μόνωση και καλή επιβράδυνση φλόγας.

Το πολυανθρακικό (PC) είναι ένα πλαστικό μηχανικής. Είναι ένα άχρωμο, άοσμο, διαφανές και άμορφο θερμοπλαστικό πολυμερές. Το πολυανθρακικό (PC) μπορεί να χωριστεί σε αλειφατικές, αλεικυκλικές και αρωματικές ομάδες. Λόγω των περιορισμών της απόδοσης επεξεργασίας, του κόστους παραγωγής και άλλων παραγόντων, η αρωματική πολυανθρακική δισφαινόλη Α (PC) μπορεί να βιομηχανοποιηθεί σε μεγάλη κλίμακα.

Πολυανθρακικό (PC) | Κύρια πεδία εφαρμογής
Οικοδομικά υλικά (σανίδα ηλιακού φωτός, σανίδα αντοχής, πλακίδιο κυμάτων, σανίδα σύνδεσης τοίχου κουρτινών)

Από την αρχαιότητα, το γυαλί ήταν το κύριο υλικό φωτισμού στη σύγχρονη ζωή. Η στέγη κτιρίων μεγάλης επιφάνειας απαιτεί «ελαφρύ βάρος και υψηλή αντοχή». Η υψηλή αντοχή και η χαμηλή πυκνότητα πολυανθρακικού (PC) αναπληρώνουν την ευθραυστότητα του γυαλιού. Έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής ασφάλειας, της απλής εγκατάστασης και της ισχυρής σχεδιαστικής ικανότητας και κατέχει θέση στο χώρο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Τα πλεονεκτήματα των υλικών από μόνα τους δεν αρκούν για να ολοκληρώσουν ένα υπέροχο κτίριο. Ακριβώς όπως το τσιμέντο πρέπει να ενισχυθεί, έτσι και το πολυανθρακικό (PC) ως δομικό υλικό προσθέτει πολύ σχεδιασμό.

Με την πρόοδο της τεχνολογίας παραγωγής και της διαδικασίας της σανίδας πολυανθρακικού (PC), ως νέο υλικό, η κοίλη σανίδα από πολυανθρακικό (PC) έχει εγχύσει πολλά νέα αρχιτεκτονικά στοιχεία στην οροφή, τον τοίχο και το κουρτινότοιχο των κτιρίων. Αυτό το είδος σανίδας, γνωστό και ως "σανίδα ηλιακού φωτός", μπορεί να διαπεράσει το μεγαλύτερο μέρος του ορατού φωτός και να μπλοκάρει τις περισσότερες υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτίνες. Αφού το φυσικό φως περάσει από το επίπεδο πάνελ, σχηματίζει μια απαλή διάχυτη αντανάκλαση στο δωμάτιο, η οποία δεν είναι εκθαμβωτική. Χρησιμοποιείται ευρέως σε βιομηχανικά εργαστήρια, γυμναστήρια, εκθεσιακούς χώρους, αεροδρόμια και άλλα μεγάλα και βαθιά κτίρια.

Η πολυανθρακική πλακέτα (PC) έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα εξοικονόμησης ενέργειας και θεωρείται ως ένα πράσινο δομικό υλικό. Το λογισμικό EnergyPlus χρησιμοποιείται για την προσομοίωση της κατανάλωσης ενέργειας ενός κτιρίου στη Σαγκάη και τον υπολογισμό του κόστους κατανάλωσης ενέργειας. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το ετήσιο κόστος του πολυστρωματικού παραθύρου από πολυανθρακικό (PC) μπορεί να εξοικονομηθεί κατά 6.2~36.6 γιουάν/m2 σε σύγκριση με το διπλό τζάμι.

πικ-2

Ηλεκτρονική

Το πολυανθρακικό (PC) έχει καλή μόνωση και αντοχή σε μεγάλο εύρος θερμοκρασίας και υγρασίας. Χρησιμοποιείται ευρέως ως κέλυφος, κέλυφος και δομικό μέρος διαφόρων εμπορικών ηλεκτρικών συσκευών υπολογιστών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μονωτικού χιτωνίου, σχάρα πηνίου, ηλεκτρικού κελύφους εργαλείων, συρταριού ψυγείου, εξαρτημάτων ηλεκτρικής σκούπας κ.λπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή εξαρτημάτων με υψηλή ακρίβεια διαστάσεων, όπως υπολογιστή, συσκευή εγγραφής βίντεο, διακόπτη τηλεόρασης, ρελέ και άλλα σημαντικά μέρη στον εξοπλισμό επικοινωνίας. Η διαφάνεια του χρωματικού φωτός, η διασπορά φωτός και η σταθερότητα διαστάσεων εφαρμόζονται σε διαχυτές LCD μεγάλης οθόνης άνω των 42 ιντσών. Το κράμα πολυανθρακικού (PC)/ABS μπορεί να μειώσει το κόστος και έχει δυνατότητα επεξεργασίας και αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή τμημάτων λεπτού τοιχώματος φορητών υπολογιστών χύτευσης με έγχυση και φορητών υπολογιστών.

πικ-3

Αυτοκινητοβιομηχανία

Τα παραδοσιακά παράθυρα και οι φεγγίτες αντικαθίστανται από πολυανθρακικά (PC) υλικά και η χαμηλή πυκνότητα είναι ένας από τους λόγους αυτής της αλλαγής. Η εξαιρετική απόδοση επεξεργασίας των πλαστικών μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές αυτοκινήτων να καινοτομήσουν. Η πολύ καμπυλωτή πολυανθρακική πλάκα (PC) συνδυάζεται με το σώμα για τη βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης. Τα παράθυρα Fiat 500L δείχνουν την ισχυρή ανταγωνιστικότητα των πολυανθρακικών υλικών (PC) σε αυτόν τον τομέα. Οι δυνατότητες ανάπτυξης του φεγγίτη από πολυανθρακικό (PC) είναι τεράστιο. Κάθε τρία αυτοκίνητα που παράγονται στην Κίνα θα είναι εξοπλισμένα με φεγγίτες και πανοραμικούς φεγγίτες. Το πολυανθρακικό υψηλής αντοχής στη θερμότητα (PC) μπορεί να ψεκαστεί απευθείας με μέταλλο υπό κενό για την παραγωγή εξαρτημάτων συμπυκνωτή και ανακλαστήρα.

Στο σύστημα φωτισμού, το πολυανθρακικό (PC) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή πολύπλοκων προβολέων, πίσω φώτων και φλας για τη βελτίωση της αντοχής στην κρούση. Υιοθετείται πολυανθρακικό (PC) και η μάζα του καλύμματος του μπροστινού λαμπτήρα είναι 0.5~1.4kg χαμηλότερη από αυτή του ανόργανου γυαλιού. Το κράμα πολυανθρακικού (PC) έχει υψηλές μηχανικές ιδιότητες και καλή εμφάνιση. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη συναρμολόγηση αυτοκινήτων και τα εσωτερικά μέρη. Για παράδειγμα, το κράμα πολυανθρακικού (PC)/ABS έχει εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα, αντοχή στην κρούση και ακαμψία και καλή ρευστότητα και φινίρισμα επεξεργασίας. Είναι ένα ιδανικό υλικό για την κατασκευή ταμπλό αυτοκινήτου. Ο κατασκευασμένος πίνακας οργάνων μπορεί να ψεκαστεί απευθείας με απαλή βαφή και να επικαλυφθεί με φιλμ PVC χωρίς προεπεξεργασία επιφάνειας.

πικ-4

Ιατρικές συσκευές και όργανα

Τυπικές ιατρικές εφαρμογές περιλαμβάνουν σύριγγες υψηλής πίεσης, οδοντιατρικά εργαλεία, χειρουργικές μάσκες, οξυγονωτές αίματος, δειγματολήπτες αίματος, εξοπλισμό διαχωρισμού αίματος, χειρουργικό εξοπλισμό, εξοπλισμό αιμοκάθαρσης, φλεβικά εξαρτήματα και ιατρικές φυγόκεντρες. Το αν το πολυανθρακικό (PC) μπορεί να αντέξει σε ακτινοβολία υψηλής ενέργειας και απολύμανση υψηλής θερμοκρασίας χωρίς απώλεια φυσικών ιδιοτήτων και κιτρίνισμα, η βελτίωση της χημικής αντοχής και η αποφυγή ρωγμών είναι το βασικό ζήτημα για το πολυανθρακικό (PC) να επεκτείνει την εφαρμογή του σε αυτόν τον τομέα.

Η Bayer έχει κυκλοφορήσει μια ποικιλία νέων ιατρικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των markrolon2258, markrolonrx2435 και markrolonrx2440. Το Makrolon rx2440 είναι ένα νέο διαφανές, υψηλής κινητικότητας ιατρικό πολυανθρακικό υλικό (PC) με καλή βιοσυμβατότητα γ Ο χρόνος ανάκτησης χρώματος της αποστείρωσης με ατμό οξειδίου του αιθυλενίου με ακτινοβολία δέσμης ηλεκτρονίων ακτίνων Χ είναι ταχύτερος από αυτόν του συνηθισμένου πολυανθρακικού (PC), ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιείται σε διάφορες ιατρικές συσκευές, όπως ενδοφλέβια ένεση, αναπνευστική οδό, χειρουργική επέμβαση, θεραπεία νεφρών κ.λπ.

Η Κως κυκλοφόρησε πρόσφατα το Makrolon rx3440, το οποίο είναι ανθεκτικό σε διαλύτες για τη θεραπεία όγκων και τα καθαριστικά. Η ανθεκτικότητα και η χημική αντοχή αυτού του ιατρικού πολυανθρακικού προϊόντος (PC) βοηθούν στην αποφυγή ρωγμών και επιτρέπουν στους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου να εγχέουν με ασφάλεια φάρμακα σε ασθενείς με όγκο., η Styron κυκλοφόρησε προϊόντα από κράμα πολυανθρακικού (PC)/pet9100cr, τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν στη χημική αντοχή σε ακραίες συνθήκες συνθήκες χωρίς αποσύνθεση πλαστικής επιφάνειας, ρωγμή, θραύση και άλλα φαινόμενα.

πικ-5

ΑΛΛΑ

Το Polycarbonate (PC) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευασία φιλμ και οπτικών φακών. Το λεπτότερο πάχος φιλμ μπορεί να φτάσει τα 0.03 mm. Είναι άγευστο, μη τοξικό, πολύ διαφανές, άχρωμο και ανοιχτό κίτρινο. Έχει πολλές λειτουργίες, όπως επιβραδυντικό φλόγας, ποιότητα εκτύπωσης, αντιχαρακτική, αντιστατική κ.λπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μόνωση ηλεκτρικού συστήματος, ειδική εκτύπωση, κινητά τηλέφωνα και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα τζάμια παραθύρων. Το πολυανθρακικό οπτικής ποιότητας (PC) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή οπτικών φακών και γυαλιών για προηγμένες κάμερες, κάμερες, μικροσκόπια και τηλεσκόπια, με εξαιρετική αντοχή στην κρούση. Όσον αφορά τη συσκευασία, χρησιμοποιείται κυρίως για επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια νερού και σκεύη τροφίμων μεγάλης χωρητικότητας.

πικ-6

Πολυανθρακικό (PC) | Τελευταία ερευνητική πρόοδος

Σύμφωνα με την υπάρχουσα βιβλιογραφία, τα ερευνητικά hotspot στον τομέα των πολυανθρακικών (PC) περιλαμβάνουν κυρίως την ανάπτυξη επιβραδυντικών φλόγας και σύνθετων υλικών. Από τη μία πλευρά, τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά πεδία απαιτούν πολυανθρακικά (PC) υλικά να έχουν σταθερότητα και επιβράδυνση φλόγας όταν είναι λεπτά. Σε τομείς υψηλής τεχνολογίας όπως αισθητήρες, ηλιακά κύτταρα, οθόνες αφής, οθόνες, έξυπνα παράθυρα κ.λπ., το πολυανθρακικό (PC) ως υλικό μήτρας παρουσιάζει ορισμένες προοπτικές εφαρμογής.

Πολυανθρακικό επιβραδυντικό φλόγας

Υπάρχουν πολλά είδη πολυανθρακικών (PC) επιβραδυντικών φλόγας. Στο πρώιμο στάδιο υπήρχαν σουλφονικά επιβραδυντικά φλόγας, οργανοφωσφορικά επιβραδυντικά φλόγας, βρωμιο-επιβραδυντικά φλόγας, οργανοπυριτικά επιβραδυντικά φλόγας, ανόργανα επιβραδυντικά φλόγας κ.λπ., με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Επί του παρόντος, η τάση των προϊόντων της αγοράς είναι χωρίς αλογόνο. Το σουλφονικό επιβραδυντικό φλόγας έχει κυρίως υψηλή θερμοκρασία θερμικής παραμόρφωσης και δείκτη θερμοκρασίας. Η ποιότητα επιβραδυντικού φλόγας του τροποποιημένου πολυανθρακικού υλικού (PC) είναι γενικά UL94V-0 (1.0 ~ 1.5 mm).

Με την ανάπτυξη της κοινωνίας, οι άνθρωποι απαιτούν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό να είναι πρακτικός, ασφαλής και όμορφος. Το λεπτό τοίχωμα και η καλή εμφάνιση είναι η μελλοντική τάση ανάπτυξης, η οποία απαιτεί πολυανθρακικό επιβραδυντικό φλόγας χωρίς αλογόνο (PC) για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο επιβραδυντικής φλόγας και έχουν καλές μηχανικές ιδιότητες, στιλπνότητα, θερμικές ιδιότητες και ιδιότητες επεξεργασίας. Είναι η κατεύθυνση των επιχειρηματικών ερευνητικών ιδρυμάτων να αναπτύξουν νέα επιβραδυντικά φλόγας και να συνδυάσουν επιβραδυντικά φλόγας για να ικανοποιήσουν τις ολοκληρωμένες απαιτήσεις απόδοσης διαφόρων υλικών.

Το πολυφωσφορικό πολυμερές hm1100 που αναπτύχθηκε από την αμερικανική εταιρεία frxpolymers χρησιμοποιείται ως επιβραδυντικό φλόγας από πολυανθρακικό (PC) για να κάνει το επίπεδο επιβραδυντικού φλόγας να φτάσει το επίπεδο 1.0 mm V-0. Σε σύγκριση με τη δισφαινόλη ένα φωσφορικό διφαινυλεστέρα (BDP), η θερμοκρασία θερμικής παραμόρφωσης του BDP υπό υψηλό φορτίο (1.82 mpa) θα αυξηθεί σημαντικά, έως και 123 ℃, υποδεικνύοντας ότι το BDP έχει υψηλή αντίσταση στην υδρόλυση.

Σύνθετο πολυανθρακικό υλικό (PC).

Το πολυανθρακικό (PC) έχει εξαιρετικές μηχανικές και οπτικές ιδιότητες και είναι ένα ιδανικό υλικό μήτρας. Η τρέχουσα έρευνα περιλαμβάνει: τροποποίηση πολυανθρακικού (PC) για ενίσχυση της σύνθετης ικανότητας άλλων υλικών. Προσθέστε αιθάλη, ανθρακονήματα, νανοσωλήνες άνθρακα και γραφένιο για να το κάνετε αγώγιμο. Ως υπόστρωμα της μεμβράνης, μπορεί να αναμιχθεί με το υλικό της μεμβράνης.
Η SABIC είναι μια πετροχημική επιχείρηση παγκόσμιας κλάσης με ισχυρές δυνατότητες Ε&Α στον τομέα των θερμοπλαστικών πλαστικών. Η εταιρεία έχει αναπτύξει έναν νέο τύπο πολυανθρακικής ρητίνης (PC) με ειδικές ομάδες στην κύρια αλυσίδα, η οποία μπορεί να συνδυαστεί απευθείας με ανθρακονήματα χωρίς τη χρήση συμβατικού παράγοντα σύζευξης σιλανίου για την τροποποίηση ινών άνθρακα, κάτι που είναι καινοτόμο.

Η έρευνα του Πανεπιστημίου Zhengzhou διαπίστωσε ότι το διαφανές αγώγιμο φιλμ SWNTs/MWNTs/πολυανθρακικού (PC) παρασκευαζόταν συνεχώς χρησιμοποιώντας πολυανθρακικό (PC) (PC) ως υπόστρωμα, νανοσωλήνες άνθρακα πολλαπλών τοιχωμάτων (MWNTs) και νανοσωλήνες άνθρακα ενός τοιχώματος (SWNTs) ως αγώγιμα σωματίδια και μέσω της αυτοσχεδιασμένης συσκευής ψεκασμού roll-to-roll (R2R). Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το σύστημα έχει καλή ευελιξία και έλεγχο μετάδοσης χρώματος. Έχει σημαντική τιμή αναφοράς για την ανάπτυξη ευέλικτων έξυπνων παραθύρων.


Ανάλυση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων προοπτικής εφαρμογής πολυανθρακικού (PC).

Προτέρημα

Επί του παρόντος, η διαδικασία παραγωγής πολυανθρακικού (PC) περιλαμβάνει κυρίως τη μέθοδο ανταλλαγής εστέρων και τη μέθοδο φωσγενίου. Η πρώτη χρειάζεται να αποθηκεύει φαινόλη με υψηλό σημείο βρασμού, ενώ η φαινόλη είναι δύσκολο να φτάσει σε υψηλό μοριακό βάρος. Το τελευταίο χρησιμοποιεί εξαιρετικά τοξική πρώτη ύλη φωσγένιο στη διαδικασία αντίδρασης, γεγονός που θέτει υψηλές απαιτήσεις για τεχνολογία και ασφάλεια. Εάν η ίδια η φαινόλη είναι τοξική, το όριο εισόδου της παραγωγής πολυανθρακικών (PC) την καθιστά μονοπωλιακή.

Το πολυανθρακικό (PC) είναι ένα είδος πλαστικού μηχανικής με εξαιρετικές περιεκτικές ιδιότητες, το οποίο έχει υψηλή αντοχή, υψηλή ολκιμότητα και υψηλή σκληρότητα, εξαιρετική αντοχή στην κρούση, εξαιρετικές ηλεκτρικές ιδιότητες, καλή διαπερατότητα φωτός και περισσότερο από 90% διαπερατότητα φωτός. Η έρευνα για την επιβράδυνση της φλόγας του ήταν σχετικά ώριμη και πολλά υλικά από κράμα έχουν επιλέξει το πολυανθρακικό (PC) ως έναν από τους τροποποιητές.

Η θερμομονωτική απόδοση του πολυανθρακικού (PC) είναι 125 φορές μεγαλύτερη από αυτή του συνηθισμένου γυαλιού, η αντοχή του σε κρούση είναι 250 φορές εκείνη του γυαλιού και η πυκνότητά του είναι μισή από εκείνη του γυαλιού. Έχει μεγάλες δυνατότητες εφαρμογής στον κατασκευαστικό κλάδο.

Το πολυανθρακικό (PC) είναι εύκολο στην επεξεργασία καλουπιών και μπορεί να αντικαταστήσει ορισμένα υπάρχοντα εξαρτήματα αυτοκινήτου για να επιτύχει τον σκοπό της μείωσης βάρους και της εξοικονόμησης ενέργειας. Η χρήση πολυανθρακικού (PC) στην αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας αντιπροσωπεύει το 5% της συνολικής κατανάλωσης, η οποία έχει μεγάλο χώρο ανάπτυξης σε σύγκριση με το 20% στις ξένες χώρες.

Στην ηλεκτρονική και ηλεκτρική βιομηχανία, το πολυανθρακικό (PC) έχει διατηρήσει μια ισχυρή αύξηση της κατανάλωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της υψηλής αντοχής σε κρούση, της υψηλής θερμοκρασίας θερμικής παραμόρφωσης, της μόνωσης, της αντοχής στη φωτιά και της σταθερότητας των διαστάσεων.

Δεδομένου ότι η Κίνα εισάγει δισεκατομμύρια πολυανθρακικών (PC) και πολυανθρακικών (PC) πρώτων υλών για να καλύψει τη ζήτηση κάθε χρόνο, η προοπτική της αγοράς είναι αισιόδοξη.

Ελλειψη

Οι πολυανθρακικές μηχανές (PC) χρησιμοποιούνται ευρέως, με πολλούς ανταγωνιστές και υψηλό κόστος, και έχουν αντικατασταθεί σε πολλούς τομείς εφαρμογής. Για παράδειγμα, η ρητίνη ακρυλονιτριλίου χαμηλού κόστους (SAN) χρησιμοποιείται για το προστατευτικό στρώμα του χώρου συντήρησης και του ψυγείου με χαμηλές απαιτήσεις σε θερμοκρασία και αντοχή σε κρούση.

Το διαφανές PP, το pet και το PVC είναι ανταγωνιστικά στη χρήση δοχείων. Στον τομέα των σκευών τροφίμων, τα πολυανθρακικά (PC) προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπιμπερό και μπιμπερό θεωρείται ότι περιέχουν δισφαινόλη Α, η οποία είναι περιορισμένη σε ορισμένες χώρες (όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες). Τα προϊόντα Polycarbonate (PC) κινούνται προς πεδία υψηλών προδιαγραφών, γεγονός που θέτει υψηλότερες και ευρύτερες απαιτήσεις για την ικανότητα ανάπτυξης νέων προϊόντων και την εξερεύνηση πεδίου εφαρμογών.

Συνοψίζω

Τα ανθρώπινα όντα βρίσκονται στην εποχή των νέων υλικών. Η ανάπτυξη και η αξιοποίηση των υλικών είναι το μέλημα και η σκέψη κάθε επιστήμονα υλικού. Τα πολυανθρακικά (PC) πλαστικά ευνοούνται για τις εξαιρετικές μηχανικές, οπτικές και θερμικές τους ιδιότητες. Έχει ωριμάσει σε τομείς εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας, όπως ηλεκτρονικά προϊόντα, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ιατρικός εξοπλισμός και σύγχρονη αρχιτεκτονική, παρέχοντας ισχυρή υποστήριξη για τη μελλοντική του ανάπτυξη. Με γνώμονα την οικονομική παγκοσμιοποίηση, η βελτίωση των υλικών αναγκών των ανθρώπων έχει προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη του πολυανθρακικού (PC), ενός ανταγωνιστικού προϊόντος στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp