Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικά Νέα

Εταιρικά Νέα

Ποια είναι η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο διαφανούς σανίδας ηλιακού φωτός;

2023-05-26

Η διαφανής σανίδα ηλιακού φωτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό κάλυψης θερμοκηπίου, καθώς και στην κατασκευή υπόστεγου αυτοκινήτου και στέγης στο σπίτι. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό υλικό για την κατασκευή φωτισμού ημέρας. Ας ρίξουμε μια ματιά στους καθοριστικούς παράγοντες για την τιμή των διαφανών ηλιακών συλλεκτών ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ποια είναι η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο διαφανούς σανίδας ηλιακού φωτός;

Πρώτον, εξαρτάται από το πάχος του ηλιακού πάνελ. Γενικά, τα ηλιακά πάνελ υψηλής τιμής ανήκουν σε πολυστρωματικές κατασκευές. Τα ηλιακά πάνελ μπορούν να κατασκευαστούν από 4mm έως 20mm ή ακόμα και παχύτερα, επομένως οι τιμές τους ποικίλλουν πολύ. Αυτό είναι κρίσιμο. Εάν η ποσότητα είναι μεγάλη, συνιστάται η αγορά από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή για διασφάλιση ποιότητας.

Δεύτερον, εξαρτάται και από την ποιότητα των ηλιακών συλλεκτών, αν τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι νέα ή ανακυκλωμένα. Γενικά, τα ηλιακά πάνελ που κατασκευάζονται από νέα υλικά έχουν εξαιρετική ευελιξία και χρειάζεται πολύς χρόνος για να σπάσουν όταν διπλωθούν στη μέση με το χέρι. Εάν προστεθούν ανακυκλωμένα υλικά στο εσωτερικό, το χρώμα των ηλιακών συλλεκτών θα γίνει μαύρο και τα πάνελ είναι επίσης πολύ εύθραυστα και θα σπάσουν μετά από μερικές πτυχώσεις.

Τρίτον, εξαρτάται επίσης από το αν υπάρχει επίστρωση UV στην επιφάνεια της σανίδας, η οποία είναι ειδικά αντι-υπεριώδης και αντιγηραντική. Η σανίδα ηλιακού φωτός παράγεται μέσω της διαδικασίας συν-εξώθησης στρώματος UV ανθεκτικής στην υπεριώδη ακτινοβολία και πρώτων υλών PC, διασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα του προϊόντος έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας. Αποτρέπει το ξεθώριασμα και τη μειωμένη μετάδοση φωτός των πλαισίων ηλιακού φωτός λόγω γήρανσης και αποσύνθεσης και το προϊόν έχει διάρκεια ζωής άνω των δέκα ετών.

1-1

1-2

1-3

Ποια είναι η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο διαφανούς σανίδας ηλιακού φωτός; Ως κατασκευαστής ηλιακών συλλεκτών, τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν ηλιακοί συλλέκτες διπλής στρώσης, τριών στρώσεων και ηλιακοί συλλέκτες πολλαπλών στρώσεωνσυμπαγή πολυανθρακικά φύλλα, πάνελ διάχυσης φωτός PC, δομικά πάνελ, παγωμένα πάνελ, ανθεκτικά στη φθορά συμπαγή πάνελ, πάνελ ειδικά για το θερμοκήπιο, πάνελ κυμάτωνπάνελ σωματιδίωνκτλ. Τηρώντας τη δέσμευση για πάνω από 10 χρόνια διασφάλισης ποιότητας, είμαστε μια αξιόπιστη επιχείρηση μάρκας στον κλάδο των πολυανθρακικών φύλλων.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp