Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικά Νέα

Εταιρικά Νέα

Φυσικές ιδιότητες του προϊόντος

2022-03-09

Πυκνότητα:1.18-1.22 g/cm^3 Γραμμικός ρυθμός διαστολής:3.8×10^-5 cm/°C Θερμοκρασία εκτροπής θερμότητας:135°C Χαμηλή θερμοκρασία-45°C

Το πολυανθρακικό είναι άχρωμο και διαφανές, ανθεκτικό στη θερμότητα, ανθεκτικό στην κρούση, επιβραδυντικό φλόγας βαθμού BI και έχει καλές μηχανικές ιδιότητες εντός της θερμοκρασίας κοινής χρήσης. Σε σύγκριση με την απόδοση κοντά στο μεθακρυλικό πολυμεθυλεστέρα, το πολυανθρακικό έχει καλή αντοχή στην κρούση, υψηλό δείκτη διάθλασης, καλή απόδοση επεξεργασίας και επιβραδυντικό φλόγας σε επίπεδο UL94 V-2 χωρίς πρόσθετα. Ωστόσο, ο μεθακρυλικός πολυμεθυλεστέρας είναι λιγότερο ακριβός σε σύγκριση με το πολυανθρακικό και μπορεί να παραχθεί σε μεγάλες συσκευές με οντογονικό πολυμερισμό.

Η αντοχή στην τριβή των υλικών είναι σχετική και όταν συγκρίνουμε υλικά ABS με υλικά PC, η αντοχή στην τριβή των υλικών PC είναι καλύτερη. Ωστόσο, σε σύγκριση με τα περισσότερα πλαστικά υλικά, η αντοχή στη φθορά του πολυανθρακικού είναι σχετικά χαμηλή, στο χαμηλότερο άκρο της σειράς, επομένως ορισμένες πολυανθρακικές συσκευές για εφαρμογές επιρρεπείς στη φθορά απαιτούν ειδική επεξεργασία της επιφάνειας.

Προηγούμενη ΔημοσίευσηΕιδήσεις φύλλου Polycarbonate

Επόμενη ΔημοσίευσηΧημικές ιδιότητες προϊόντων

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp