Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικά Νέα

Εταιρικά Νέα

Suzhou σχετικά με την εγκατάσταση στερεού φύλλου πολυανθρακικού στη Βόρεια Αμερική

2022-04-18

1. When installing the polycarbonate solid board, lift the protective film on the edge surface of the solid pc board by about 10cm, so that the neutral sealant is bonded to the στερεό πολυανθρακικό σανίδα για να επιτύχετε αδιάβροχο αποτέλεσμα.

2. Προκειμένου να αποφευχθεί η θερμική διαστολή και η ψυχρή συστολή, κατά την εγκατάσταση της συμπαγούς πλακέτας από πολυανθρακικό, θα πρέπει να διατηρείται τουλάχιστον ένα διάκενο διαστολής 10 mm στην ένωση μεταξύ των δύο φύλλων (με άνοιγμα μικρότερο από 2M). Για εγκαταστάσεις μεγάλου ανοίγματος, ο δεσμευμένος χώρος διαστολής και συστολής καθορίζεται από τον συντελεστή θερμικής διαστολής της συμπαγούς πλακέτας του υπολογιστή.

3. Μετά την εγκατάσταση της συμπαγούς πλακέτας του υπολογιστή, κόψτε την επιφάνεια (διπλής όψης) προστατευτική μεμβράνη μέσα σε μια εβδομάδα.

4. Εάν χρειαστεί να ανοίξετε τρύπες απευθείας στη συμπαγή πλάκα πολυανθρακικού κατά την εγκατάσταση, η διάμετρος της οπής είναι γενικά 50% μεγαλύτερη από τη διάμετρο του μπουλονιού. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μπουλόνια με κεφαλή μεγαλύτερη από τη διάμετρο της οπής και να προστεθεί αδιάβροχη φλάντζα.

5. Τα μπουλόνια δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτά κατά την εγκατάσταση, διαφορετικά η συμπαγής σανίδα από πολυανθρακικό θα σκάσει και θα προκαλέσει αδιάβροχα προβλήματα.

6. Κατά την εγκατάσταση με στεγανωτικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ουδέτερη σιλικόνη, σφραγιστικό ουδέτερης σειράς (τύπου αλκοόλης, Toshiba) ή αδιάβροχη ταινία διπλής όψεως.

7. Η συμπαγής σανίδα από πολυανθρακικό έχει προστατευτικές μεμβράνες και στις δύο πλευρές και η προστατευτική μεμβράνη επιφάνειας επεξεργασίας κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας έχει τυπωμένο λογότυπο και αυτή η πλευρά βλέπει στον ήλιο κατά την εγκατάσταση.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp