Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Ποιο είναι πιο αποτελεσματικό, κοίλο φύλλο από πολυανθρακικό ή πλαστικό φιλμ για θερμοκήπιο;

2022-09-23

Πρωτα απο ολα, κοίλο φύλλο και το υλικό της ταινίας είναι διαφορετικό, η εμφάνιση είναι επίσης διαφορετική.

1*Όμορφη και μεγαλύτερη αποτελεσματική περίοδος χρήσης:
Η ταινία είναι κατά μέσο όρο δύο χρόνια μια αλλαγή, εργασία, χρόνος και χρήμα.
Το κοίλο φύλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από δέκα χρόνια, που είναι πιο όμορφο.

2*Μετάδοση φωτός:
Το κοίλο φύλλο μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική διαφάνεια και γυαλάδα επιφάνειας, έτσι ώστε η ηλιακή ενέργεια ανά μονάδα επιφάνειας στο υπόστεγο του θερμοκηπίου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

3*Εξοικονόμηση ενέργειας:
Η θερμική αγωγιμότητα (τιμή Κ) είναι χαμηλότερη από αυτή του συνηθισμένου φιλμ θερμοκηπίου, έτσι ώστε η απώλεια θερμότητας μειώνεται σημαντικά.

4*Αντοχή σε κρούση:
Το πολυανθρακικό είναι ένα από τα καλύτερα ανθεκτικά στην κρούση θερμοπλαστικά. Το κοίλο φύλλο έχει τη φήμη του «άθραυστου γυαλιού» και του «δυνατού χάλυβα».
Αντίθετα, ο θόλος μεμβράνης είναι πολύ εύκολο να υποστεί σωματική βλάβη.

5* Επιβραδυντικό φλόγας, πυρίμαχο:
Το πολυανθρακικό έχει καλή αντοχή στη φωτιά. Με τη δοκιμή κέντρου επιτήρησης δομικών υλικών πυρκαγιάς, πολυανθρακικό κοίλο φύλλο ανήκει στο επιβραδυντικό της φωτιάς Β βαθμού, μακριά από τη φωτιά είναι αυτοσβενόμενο.
Και το φιλμ που χύνεται μπροστά στη φωτιά είναι αφόρητο, ο κόσμος κάθε χρόνο εκεί θα προκαλείται από ανθρωπογενείς πυρκαγιές, έτσι ώστε οι αγρότες να υποστούν τεράστιες απώλειες.

6* Προσαρμοστικότητα θερμοκρασίας κοίλου φύλλου.
Polycarbonate hollow sheet in -100 degrees Celsius does not occur cold brittle, in 135 degrees Celsius does not soften, in the harsh environment of its mechanics, mechanical properties, etc. are no significant changes.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp