Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Εισαγωγή στις προδιαγραφές και τις χρήσεις του PC transparent

2023-04-23

Κυματοειδές φύλλο πολυανθρακικού

Προδιαγραφές και χρήση πλακιδίων Transparent Wave PC:
Τα πλακίδια διαφανούς κύματος PC κατασκευάζονται κυρίως από πολυανθρακικό (PC) ως κύρια πρώτη ύλη, με την προσθήκη παραγόντων ανθεκτικών στην υπεριώδη ακτινοβολία και άλλων χημικών πρώτων υλών και κατασκευάζονται με τη χρήση της σημερινής προηγμένης τεχνολογίας. Το προϊόν έχει εξαιρετική σταθερότητα, δεν είναι επιρρεπές σε κιτρίνισμα ή φθορά και έχει υψηλή ικανότητα να απορροφά ισχυρές υπεριώδεις ακτίνες εντός του φάσματος υπεριώδους φάσματος (290-400nm). Και έχει αποδειχθεί μέσω πειραμάτων ότι έως και το 99.9% της υπεριώδους ακτινοβολίας μπορεί να απομονωθεί αποτελεσματικά.

πικ-2

Πάχος: 0.8-2.8mm;
Χρώματα: διαφανές, διαφανές μπλε, διαφανές πράσινο, καφέ, γαλακτώδες λευκό.


Το εύρος χρήσης των πλακιδίων διαφανών κυμάτων UV-PC: · Κήποι, γεωργικά θερμοκήπια και εσωτερικά θερμοκήπια ιχθυοκαλλιέργειας· Φεγγίτες, κελάρια, τοξωτές στέγες και εμπορικά θερμοκήπια· Σύγχρονος σιδηροδρομικός σταθμός, αίθουσα αναμονής αεροδρομίου και οροφή διέλευσης· Κάλυψη δημόσιων εγκαταστάσεων όπως σύγχρονοι σταθμοί λεωφορείων, τερματικοί σταθμοί πορθμείων, κ.λπ.· Φωτισμός ημέρας σε χώρους όπως εργοστάσια, αποθήκες και αγορές.

πικ-3  πικ-4

Προφυλάξεις για πλακίδια διαφανών κυμάτων UV-PC: 1. Απαγορεύεται η επαφή με υγρές επιφάνειες τσιμέντου και επιφάνειες όξινων και αλκαλικών ουσιών. 2. Απαγόρευση επαφής με οργανικούς διαλύτες, κόλλες και χρώματα που αποτελούνται από αυτούς. Το κυματοειδές χαρτόνι PC/FRP είναι μια σανίδα από πολυανθρακικό με υψηλή ποιότητα, εξαιρετική αντοχή και σκληρότητα, που χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή στην κρούση, διαύγεια, ελαφριά, ποικιλομορφία και αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία. Τα πλακάκια PC wave παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικότητα και αντοχή στη φωτιά.

Κάντε το ιδανικό υλικό στέγης για καλύμματα κτιρίων, βεράντες, υπόστεγα αυτοκινήτων, μπαλκόνια, υπόστεγα βροχής, οθόνες, κιόσκια και πισίνες. Τα κεραμίδια Wave μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως υλικά στέγης για βιομηχανικά και γεωργικά κτίρια.

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp