Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Τεχνολογία πολυανθρακικής διάχυσης φωτός PC και η εφαρμογή της

2022-12-12

Το πλαστικό PC διάχυσης φωτός ονομάζεται επίσης πολυανθρακικό πλαστικό διάχυσης φωτός. Είναι ένα διαφανές/αδιαφανές σωματίδιο υλικού που μπορεί να διαχέει το φως και να ανακλά το φως μέσω πολυμερισμού με διαφανές PC (πολυανθρακικό) πλαστικό ως βασικό υλικό και πρόσθετα όπως παράγοντας διάχυσης φωτός. Την τελευταία δεκαετία, με την ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας LED, ως το βασικό υλικό του φωτισμού LED, αναπτύχθηκαν πλαστικά διάχυσης φωτός Η/Υ.

Χαρακτηριστικά των πλαστικών προϊόντων διάχυσης φωτός υπολογιστή:
1. Οι πρώτες ύλες PC έχουν υψηλή διαπερατότητα φωτός, υψηλή διάχυση, χωρίς λάμψη και σκιά.
2. Καλή αντίσταση στη γήρανση και αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία.
3. Μπορεί να εξωθηθεί και να εγχυθεί, εύκολο στη χρήση και χαμηλή απώλεια.
4. Η πηγή φωτός έχει καλή απόκρυψη και κανένα φωτεινό σημείο.
5. Υψηλή αντοχή κρούσης.
6. Είναι κατάλληλο για λαμπτήρες LED, σωλήνες, πλάκες μετάδοσης φωτός, κοχύλια και άλλα ειδικά υλικά διάχυσης φωτός για αμπαζούρ φωτισμού LED. Λόγω της καλής σταθερότητας και ασφάλειας των πλαστικών διάχυσης φωτός PC, χρησιμοποιούνται ευρέως στον εμπορικό φωτισμό, στον φωτισμό δημόσιας ασφάλειας, στις εγκαταστάσεις μεταφοράς και σε άλλους τομείς.
2
Εφαρμογή PC Photodiffusion Plastics σε πλάκα διάχυσης

Επί του παρόντος, οι πλάκες διάχυσης PC χρησιμοποιούνται κυρίως για προϊόντα φωτισμού LED υψηλής ποιότητας.
Το βασικό υλικό της πλάκας διάχυσης πολυανθρακικού είναι πολυανθρακικό, το οποίο εξωθείται σε πλάκα διάχυσης με χύτευση με έγχυση. Η τεχνική ανάπτυξη της πλάκας διάχυσης PC προήλθε από κατασκευαστές πρώτων υλών σε ανεπτυγμένες χώρες όπως η Ευρώπη, η Αμερική και η Ιαπωνία. Αρχικά, αναπτύχθηκε για να υποστηρίζει οθόνη οπίσθιου φωτισμού LED. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας φωτισμού LED, η εφαρμογή της πλάκας διάχυσης PC στο πεδίο φωτισμού είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστεί.


3-1


Πλάκα σύνδεσης τοίχου κουρτινών από πολυανθρακικό διάχυτου φωτός

Το ημιδιαφανές πολυκαρβονικό σύστημα πρίζας κουρτινών, σε συνδυασμό με το συνολικό περιβάλλον των έργων υαλοπετάσματος, έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα ελαφρύ, απλό και διαφανές οπτικό αποτέλεσμα. Η λειτουργία τοποθέτησης σε επίπεδο βύσμα ενισχύει την ενσωματωμένη ομορφιά του τοίχου. Μέσω της απόδοσης του πολυανθρακικά πάνελ που μπορεί να προσαρμοστεί και να αναπτυχθεί, μπορεί να δημιουργηθεί μια εξατομικευμένη ενσωματωμένη κουρτίνα για να ενσωματώσει το κτίριο με το περιβάλλον φυσικό τοπίο. Πρόκειται για ένα νέο ημιδιαφανές υλικό, το οποίο διαμορφώνεται εύκολα και μπορεί να έχει μια υφή σαν παγωμένο γυαλί. Για να διατηρήσουμε μια συνεχή αίσθηση καθαρότητας, έχουμε επίσης σχεδιάσει έναν νέο τρόπο τεκτονικής σύνδεσης για να μειώσουμε το οριζόντιο χάσμα της πλάκας σχεδόν στο μηδέν. Μπορεί όχι μόνο να καλύψει τις απαιτήσεις ασφαλείας του τοίχου κουρτινών, αλλά και να εξαλείψει την πρόσκρουση των εκτεθειμένων σταθερών μελών στην πρόσοψη. Το πολυκαρβονικό σύστημα κουρτινών τοίχου με βύσμα, ένας νέος τύπος ελαφρού και σκληρού πλαστικού φύλλου, δημιουργεί ένα εφέ γυαλιού. Η προσθήκη τεχνολογίας διάχυσης φωτός το κάνει να φαίνεται ημιδιαφανές γαλακτώδες λευκό κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπορεί επίσης να εκπέμπει απαλό και ομοιόμορφο γαλακτώδες λευκό φως τη νύχτα. Αυτό απαιτεί υψηλή απόδοση σκέδασης της επιλεγμένης πλάκας. Η πολυανθρακική πλάκα σύνδεσης είναι ελαφριά και σκληρή. Η πλάκα σύνδεσης πολυανθρακικού ύψους 2.7 μέτρων δεν χρειάζεται καρίνα στη μέση όταν είναι σταθερά στερεωμένη πάνω-κάτω, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται το συνολικό εφέ φωτισμού τη νύχτα.

4-1

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp