Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Κλάδος Ειδήσεις

Πολυανθρακικό φύλλο -- πολλαπλές επιλογές υλικών για φωτισμό κτιρίων

2022-11-23

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο φωτισμός είναι συχνά ένα πολύ σημαντικό μέρος του σχεδιασμού στην επιλογή των δομικών υλικών. Με τη συνεχή βελτίωση των αισθητικών απαιτήσεων των ανθρώπων, αναπτύσσονται και τα υλικά φωτιστικών στεγών. Από το αρχικό γυαλί, μέταλλο, ακρυλικό κ.λπ. μέχρι τη δημοφιλή πλακέτα πολυανθρακικού (PC), υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση και υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας. Πώς «ξεχώρισε» η πλακέτα πολυανθρακικού (PC);

Πλεονεκτήματα της ίδιας της πλάκας
① Η πλακέτα υπολογιστή είναι ένας νέος τύπος οικοδομικού υλικού με υψηλή αντοχή, θερμομόνωση, μετάδοση φωτός και φορητότητα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει αυτοέκρηξη, είναι πιο ασφαλές από το γυαλί.
② Η πλακέτα υπολογιστή μπορεί να καλύψει πολλές απαιτήσεις των κτιρίων εξοικονόμησης ενέργειας, ειδικά όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του επιπέδου θερμότητας, και μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις.
③ Το μικρό βάρος και η ανθεκτικότητα είναι οι άλλοι δύο κύριοι λόγοι για την αύξηση της ζήτησης για πλακέτες Η/Υ, που τους επιτρέπουν να χρησιμοποιούνται με επιτυχία στο σχεδιασμό προσόψεων και σε άλλες κτιριακές κατασκευές.
④ Η πλακέτα υπολογιστή μπορεί να παρέχει καλή απόδοση θερμομόνωσης παρόμοια με το τριπλό γυαλί.
⑤ Λόγω της εξαιρετικά ευέλικτης χρήσης, το φύλλο υπολογιστή είναι εύκολο να σχηματιστεί και είναι ανώτερο από πολλά άλλα υλικά όσον αφορά την ελευθερία σχεδιασμού.

2

Ποικιλία επιλογής πιάτων

Οι πολυανθρακικές πλάκες (PC) χωρίζονται γενικά σε τρεις κατηγορίες: πλάκα ηλιακού φωτός, πλάκα αντοχής και πλακίδιο κυμάτων, τα οποία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως δομικά υλικά φωτισμού, όπως:

3

Πλάκα ηλιακού φωτός μάνταλου σε σχήμα U

Έχει πολύ καλό φωτισμό και αντοχή σε κρούση, και είναι πολύ απλό και γρήγορο στην εγκατάσταση. Σε αντίθεση με άλλες πλάκες, οι οποίες μπορεί να απαιτούν βίδες κατά την εγκατάσταση, οι χάντρες και το στεγανωτικό αλουμινίου μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις εγκατάστασης και φαίνεται πολύ όμορφο και γενναιόδωρο. Το μοναδικό εφέ του, στο σύνολό του, ομορφαίνει και τον χώρο. Σε σύγκριση με τις οροφές φωτισμού από άλλα υλικά, έχει μια ισχυρότερη αίσθηση της μόδας και της ομορφιάς.

4

Πλακέτα αντοχής από πολυανθρακικό (PC).

Πρώτα απ 'όλα, ως υλικό φωτισμού οροφής, η οροφή φωτισμού σανίδας αντοχής PC έχει υψηλό συντελεστή θερμομόνωσης, ο οποίος είναι χαμηλότερος από τη θερμική αγωγιμότητα (τιμή K) του συνηθισμένου γυαλιού και άλλων πλαστικών και έχει σημαντικό αποτέλεσμα εξοικονόμησης ενέργειας. Δεύτερον, η πλακέτα αντοχής υπολογιστή έχει τη λειτουργία προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία και η πλακέτα αντοχής υπολογιστή έχει ποικιλία χρωμάτων και είναι εξαιρετικά επιλέξιμη. Δεν χρειάζεται να ανάβει το φως για μεγάλο χρονικό διάστημα, επομένως το αποτέλεσμα εξοικονόμησης ενέργειας είναι προφανές.

5

6

Πλακίδιο από πολυανθρακικό (PC) φωτισμού ημέρας

Εκτός από την σανίδα αντοχής του ηλιακού φωτός, μερικές από τις σανίδες φωτισμού που χρησιμοποιούνται στον φωτισμό εργοστασίων, τις μεγάλες οροφές κτιρίων, τα θερμοκήπια λαχανικών και άλλα συναφή πεδία επιλέγουν συχνά τα πλακάκια φωτισμού Η/Υ. Εκτός από τον φωτισμό, την αντοχή στην κρούση, την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και άλλες ιδιότητες, τα πλακάκια ημερήσιας φωτισμού PC μπορούν επίσης να είναι ανθεκτικά στη διάβρωση, στα οξέα και στα αλκάλια, κατάλληλα για στέγες χημικών εργαστηρίων, όπως εργοστάσια λιπασμάτων, εγκαταστάσεις ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης κ.λπ.

7

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ

whatapp